Motor kaza ihtimali çok yüksek mi?

Hocam İzmir Bornova'da yaşıyorum. İzmir'in en çok nüfüslu 4. ilçesi 452 bin 867 kişi. Ama benim süreceğim yerler mahalledeki caddeler veya cafeye gidilen yollar vs

Sıkıntı olmaz hocam motoru aldıktan sonra boş bir arazide güzelce öğrenmeye bakın motoru artı olarak YouTube'dan zafer akçay abimizin kanalınındaki videoları izlemeni öneririm belki biliyorsundur tabii onu bilemem de motor kazalarını inceleyip dersler veriyor bakmanı öneririm.

Sıkıntı ettiğim ölüm, veya kalıcı sakatlık bacağımın kopması, kolumun kopması vs ancak zaten ölümden kaçamam.

O durumlar kolay kolay yaşanmıyor 600CC ve üzeri motorlarda bilinçsiz sürüşlerde yaşanıyor o durumlar genelde.

Sıkıntı olmaz hocam motoru aldıktan sonra boş bir arazide güzelce öğrenmeye bakın motoru artı olarak YouTube'dan zafer akçay abimizin kanalınındaki videoları izlemeni öneririm belki biliyorsundur tabii onu bilemem de motor kazalarını inceleyip dersler veriyor bakmanı öneririm.

O durumlar kolay kolay yaşanmıyor 600CC ve üzeri motorlarda bilinçsiz sürüşlerde yaşanıyor o durumlar genelde.
Tamam hocam çok teşekkür ederim.Hocam sizin motorunuz nedir? Benelli 125cc düşünüyorum ben.

Hocam kıskanç demeyelim ya kendi fikirlerini belirtiyorlar yani ben en azından öyle söylenmemesini düşünüyorum. Konumuza gelirsek küçük kazalar olabilir tabii kol kırılır, ayak kırılır, yüz yarılır. Sıkıntı ettiğim ölüm, veya kalıcı sakatlık bacağımın kopması, kolumun kopması vs ancak zaten ölümden kaçamam.

Anladım hocam. Açtığım soruya yaptığın destekler için teşekkür ederim.
Bildiğin kıskanıyorlar kardeşim. Yıllardır motosiklet kullanırım birinden de iyi öğüt almadım, hepsi bilip bilmeden konuşuyor. Eğer kendinden eminsen ve motorun bakımlıysa hiçbir şey olmaz.
He daha birkaç ay önce uzaktan akrabam motorlar traktör dorsesine girdi, beyin parçalarını topladılar. Ama çocuk köy yolunda farsız bir cg ile yüksek hızda giderken patlamış. Eğer temkinli olsaydı böyle bir şey yaşanmazdı.

Bildiğin kıskanıyorlar kardeşim. Yıllardır motosiklet kullanırım birinden de iyi öğüt almadım, hepsi bilip bilmeden konuşuyor. Eğer kendinden eminsen ve motorun bakımlıysa hiçbir şey olmaz.
He daha birkaç ay önce uzaktan akrabam motorlar traktör dorsesine girdi, beyin parçalarını topladılar. Ama çocuk köy yolunda farsız bir CG ile yüksek hızda giderken patlamış. Eğer temkinli olsaydı böyle bir şey yaşanmazdı.

Hocam neyi kıskanabilirler ki, ben o olayı anlamıyorum yani ben motoru sevmiyorum diyelim ben motor süren birini kıskanmazdım neden kıskanıyım ki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam hocam çok teşekkür ederim. Hocam sizin motorunuz nedir? Benelli 125CC düşünüyorum ben.

Ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu :) benim motorum şu an ybr 125 var 2007 model aslında çok rahat işimi görüyor burada ama biraz şeytan dürtüyor artık MT-25'e falan geçmeyi düşünüyorum.
Benelli 125 liğini birkaç kez gördüm yollarda ama fazla bir bilgim yok tam olarak hangi modelini düşünüyorsun 125-S mi yoksa TNT 125 mi?

Ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu :) benim motorum şu an ybr 125 var 2007 model aslında çok rahat işimi görüyor burada ama biraz şeytan dürtüyor artık MT-25'e falan geçmeyi düşünüyorum.
Benelli 125 liğini birkaç kez gördüm yollarda ama fazla bir bilgim yok tam olarak hangi modelini düşünüyorsun 125-S mi yoksa TNT 125 mi?
125-S hocam hatta daha yeni yeni düşünmeye başladım önceki açtığım soru 125cc motor önerisiydi bakabilirsiniz.

Hocam neyi kıskanabilirler ki, ben o olayı anlamıyorum yani ben motoru sevmiyorum diyelim ben motor süren birini kıskanmazdım neden kıskanıyım ki.
Senin motor sürmeni değil bir şeye sahip olmanı, istediğini yapabilmeni kıskanıyorlar. Yaş aldıkça anlayabilirsin belki, çevrendeki insanlar senin hakkında olur olmadık şeyler düşünebilirler. İnsanalr kendi dışındaki herkesin ot gibi yaşamasını istiyor, bir şeyler yapınca ağırlarına gidiyor.

Senin motor sürmeni değil bir şeye sahip olmanı, istediğini yapabilmeni kıskanıyorlar. Yaş aldıkça anlayabilirsin belki, çevrendeki insanlar senin hakkında olur olmadık şeyler düşünebilirler. İnsanalr kendi dışındaki herkesin ot gibi yaşamasını istiyor, bir şeyler yapınca ağırlarına gidiyor.

Hocam peki siz hangi motoru kullanıyorsunuz? Benelli s 125CC düşünüyorum ben.

Bisiklet bile güvenli değil, iki teker çok sıkıntı bence, ulaşımı tamamen bisiklet ile yapan biriyim, günlük 15 kilometre, yerde azıcık bir ıslaklık olduğunda küçük bir hız değişiminde veya yön değişiminde direk kayıyor tekerler, motorlar çok daha ağır çok aşırı bir ilgi duymuyorsanız bence tercih edilmemeli, veya küçük cc motorlar tercih edilmeli.

Bisiklet bile güvenli değil, iki teker çok sıkıntı bence, ulaşımı tamamen bisiklet ile yapan biriyim, günlük 15 kilometre, yerde azıcık bir ıslaklık olduğunda küçük bir hız değişiminde veya yön değişiminde direk kayıyor tekerler, motorlar çok daha ağır çok aşırı bir ilgi duymuyorsanız bence tercih edilmemeli, veya küçük CC motorlar tercih edilmeli.

125 CC alacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı