Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
50cc güzel hafif daha kontrollü ilk zamanlar için. Ama trafikte sıkıştığın yerden çıkamazsın sürekli sağ şeritte kalman gerekir. Bir nevi bisikletle geziyormuşçasına takılırsın. Ama yine de başlangıç için 50cc öneririm.
Motora başlamak için 50CC cup daha mantıklı olacaktır. Acemi sürücü illa düşmesi kalkması olacak bu açıdan grenaj masrafları konusunda sizi üzmeyecektir. Cup vites olayını kavramak için daha mantıklı olacaktır. Acemiliği attıktan sonra 125'lik veya duruma göre 250'lik geçilebilir.
Ben 50CC ile başladım öyle devam ettim. İlk başta CBR 125 ile de başlanır. Paran var ise çünkü düşüyor illlaki çiziliyor. Benzin fiyatları uçtu gitti.
Aslında tekrar CBR 125 alacaktım ya da R25 ama bu ekonomide alınmaz.
50cc en iyisi şimdilik.
Cbr125 R ile 50cc motorlar arasında yakıt tüketimi farkı çok yok. Eğer alabiliyorsanız cf moto 150nk, cbr 125 R gibi motorları önerebilirim. Eğer daha önceden bisiklet deneyiminiz varsa ve elinize ayağınıza hakimseniz 250 cc ile başlayabilirsiniz.