Motorine yine ZAM!

Belli bir kesimin "benim arabam yok" deyip konuyu görmezden gelmesi kadar sinir bozucu bir şey yok. Ulan ulaşımdan lojistiğe kadar her sektör etkileniyor bu zamlardan.
Hocam, yakında internet siparislerinde kargo bedava durumu ortadan kalkabilir bu gidişle.

Adamlar yürüyelim diye yapıyor, siz anlamıyorsunuz. Sağlıklı düşünüp sağlıklı oy verelim diye yapıyorlar bunu, çok da güzel oluyor yani.

Adamlar yürüyelim diye yapıyor, siz anlamıyorsunuz. Sağlıklı düşünüp sağlıklı oy verelim diye yapıyorlar bunu, çok da güzel oluyor yani.

Harbi ciddi ciddi bunu düşünuyorum adamlar oy almamak için mi yapıyor bunları diye çünkü bu kadar halkın aleyhine iş yapmak mankafalık.

Scooter alıp keyfimize bakma vakti geldi, arabaya binmek lüks oldu artık.
Gün boyu gezdik araba ile, 250 TL gitti gaza.
Deli para.

Harbi ciddi ciddi bunu düşünuyorum adamlar oy almamak için mi yapıyor bunları diye çünkü bu kadar halkın aleyhine iş yapmak mankafalık.
Sanırım bu sefer gerçekten kaybedeceklerini anladılar, ne kaçırırsak o kâr diyorlar herhalde. Olan yine bizlere oluyor.

Daha yeni zam gelmişti yav.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…