Motorlarda yasak olmayan egzoz var mı?

Yukarda bahsettiğim markaların egzozları fabrika çıkışlı şekilde geliyor. Onlara da ceza yazıyorlar. "Sesi bana yüksek geldiği için ceza yazıyorum. Bir itirazın mı var?" diyerek ceza veren polislere rastladık. Verilen "gücü" adaletsiz şekilde kullanmaktan başka bir şey değil çoğu zaman polislerin yaptıkları.
Olabilir yazabilir. Yazdıktan sonra itiraz hakkın mevcut. Babam vazifesinde iken sene 1992 oturduğum yerde tek bir honda cbr1000rr varmış iki yuvarlak farlı 92 model dönemin başkomiseri biraz gıcık bir adammış babama dermiş ki git onu bağla ceza yaz babamda dermiş ki işte komiserim o orijinal sesi böyle adam dinlemezmiş fakat sahibi itiraz etmiş davayıda kazanmış. Komiser de zaten 1 2 sene sonra ayrılmış. Yani olabiliyor. Polis her zaman der ben cezayı yazarım sen itiraz edeceksen et diye.

Belgen varsa veya opsiyonel olarak aldıysan paşa paşa iptal ettiriyorlar.

Belgen olsa ne olacak anlamadım? Orijinal akrapovic egzoz satın alıp örneğin "Yamaha R25" model motosiklete bu egzozu takamazsın bunu hiçbir muayane onaylamaz çünkü böyle bir durum yok.

Belgen olsa ne olacak anlamadım? Orijinal akrapovic egzoz satın alıp örneğin "Yamaha R25" model motosiklete bu egzozu takamazsın bunu hiçbir muayane onaylamaz çünkü böyle bir durum yok.

E çünkü bayiden öyle çıkartmadın. Panigale V4 alan adam ceza yiyebilir fakat iptal ettirir o trafik polislerinin sorunu.

E çünkü bayiden öyle çıkartmadın. Panigale V4 alan adam ceza yiyebilir fakat iptal ettirir o trafik polislerinin sorunu.

Yani bayiden çıkan Panigale V4 ülkeye zaten o egzoz ile geliyorsa bunda hiçbir sorun yok gerekli itirazı yapar cezası iptal olur hocam, benim dediğim sonradan takma durumu.

Olabilir yazabilir.

Problem bu zaten. Fabrikadan zaten çıkışı akrapovic, termignoni olarak çıkan egzoz için kafasına göre ceza yazamaz. Ben de bu adamin iş bilmezliği ile zaman kaybetmek zorunda değilim.

Bana meyve kesmem için verilen bıçağı birisine denk geldim diye saplamak zorunda mıyım?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı