Motorola, 200 MP Kameralı Telefon Piyasaya Sürecek

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
52.892
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Motorola 200 MP Telefon

Motorola China tarafından Temmuz ayında yeni bir 200 MP kameralı telefonun piyasaya sürüleceğini resmen doğrulandı. Cihazın uzun süredir söylentileri dolaşan Motorola Frontier olduğu düşünülüyor. Yeni tanıtım, 200 MP kamera sensörünü “görüntü deneyimi için yeni bir ölçüt” olarak lanse ediyor. Geçmiş söylentilere dayanarak Motorola’nın Samsung 200MP ISOCELL HP1 sensörünü kullanacağını söyleyebiliriz. Sensörün, piksel gruplama ve derin […]

Devamı: Motorola, 200 MP Kameralı Telefon Piyasaya Sürecek
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
Motorola markası oyunlarda kasma yapmıyor doğru mu arkadaşlar?
Konuyla alakası ne?

Ne anlamı var hâlâ MP arttırmanın? Düşük MP ile müthiş işler ortaya koyulabiliyor.
MP artırmak boş iş değil. Daha yüksek detay ve daha iyi ışık almak demek. Ancak elbette yüksek MP tek başına bir şey ifade etmez.
 
Motorola 200 MP Telefon

Motorola China tarafından temmuz ayında yeni bir 200 MP kameralı telefonun piyasaya sürüleceğini resmen doğrulandı. Cihazın uzun süredir söylentileri dolaşan motorola frontier olduğu düşünülüyor. Yeni tanıtım, 200 MP kamera sensörünü “görüntü deneyimi için yeni bir ölçüt” olarak lanse ediyor. Geçmiş söylentilere dayanarak Motorola'nın Samsung 200MP ısocell HP1 sensörünü kullanacağını söyleyebiliriz. Sensörün, piksel gruplama ve derin […]

Devamı: Motorola, 200 MP Kameralı Telefon Piyasaya Sürecek
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Hoş geldin kamera mining.
 
Oyun gibi ağır iş yüklerinin performansı yazılımdan ziyade donanım ağırlıklıdır. Aynı yonga setini kullanan telefonların oyun performansları da benzer olacaktır.
Hocam bir arkadaşım bu konularla ilgili telefonlarda önemli olan yazılımdır demişti ona değinerek bunu yazdım. Bilinmedik markalara hiç bulaşma demişti kendisi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı