- Makaleler
- 5
Fiyatın değişmeyeceği üzerine anlaşmıştık.
O zaman en iyisi beklemek.
Fiyatın değişmeyeceği üzerine anlaşmıştık.
Arkadaşın dediği doğru ön sipariş verdiğinde arada geçen sürede gelen zammı da ödüyorsun.Bunu yapmak çok saçma ve ön sipariş mantığına da aykırı
Sözünde durursa en iyisi beklemek.Fiyatın değişmeyeceği üzerine anlaşmıştık.
O zaman yanlış anlamışımdır. Togg için de böyle bir şey duymuştum da araştırayım biÖn siparişin mantığı, verdiğin fiyatın üzerine daha bir şey vermemektir. Bunu yapmak çok saçma ve ön sipariş mantığına da aykırı. Olursa yetkili merciler ile görüşür hocam.
Gerçekten mi? E hocam o zaman ön siparişin ne anlamı kaldı. Ben bekleyeyim çıksın daha sonra alırım zaten aynı fiyata. Niye paramı da onlara vereyim ki bir de bu kadar süre bekleyeyim.Arkadaşın dediği doğru ön sipariş verdiğinde arada geçen sürede gelen zammı da ödüyorsun.
Ben Steam'de oyun ön sipariş ve diğer cihazlarda ön sipariş için konuştum. Taşıtlar için kesin bir bilgim yok ama ön siparişte böyle bir şey olması çok saçma eğer var ise.O zaman yanlış anlamışımdır. Togg için de böyle bir şey duymuştum da araştırayım bi
Çok daha absürt fiyatlar var, sıraya girip motoru alan adamlar üzerine ekleyip satıyor. Mecbur alıyoruz.ben arabalardaki kadar ciddi mi onu bilmiyorum sadece.
Sıfır parasına sıfır motor alabiliyorsun.E hocam o zaman ön siparişin ne anlamı kaldı.
Alamazsın çünkü yok.Ben bekleyeyim çıksın daha sonra alırım zaten aynı fiyata.
Olmadığını bende biliyorum zaten... Maalesef durumlar böyle ülkede.Alamazsın çünkü yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.