Motosiklet ön sipariş verilmesine rağmen 2 aydır gelmedi

Ön siparişin mantığı, verdiğin fiyatın üzerine daha bir şey vermemektir. Bunu yapmak çok saçma ve ön sipariş mantığına da aykırı. Olursa yetkili merciler ile görüşür hocam.
O zaman yanlış anlamışımdır. Togg için de böyle bir şey duymuştum da araştırayım bi

Arkadaşın dediği doğru ön sipariş verdiğinde arada geçen sürede gelen zammı da ödüyorsun.
Gerçekten mi? E hocam o zaman ön siparişin ne anlamı kaldı. Ben bekleyeyim çıksın daha sonra alırım zaten aynı fiyata. Niye paramı da onlara vereyim ki bir de bu kadar süre bekleyeyim.

O zaman yanlış anlamışımdır. Togg için de böyle bir şey duymuştum da araştırayım bi
Ben Steam'de oyun ön sipariş ve diğer cihazlarda ön sipariş için konuştum. Taşıtlar için kesin bir bilgim yok ama ön siparişte böyle bir şey olması çok saçma eğer var ise.

Yardımlar için teşekkür ederim. Gelişme olunca süreçle ilgili bilgilendirme yapacağım.

Merhaba. Teslimat hala yapılmadı. Bayii sürekli geçiştirme çabasında. Avukatımla görüştüm ve süreci anlattım. Belli bir miktarın altı (66k civarı olması gerekiyor) tüketici mahkemesine iletiliyormuş. Başta tabii ki arabuluculuk uğraşı olacakmış. Sürecin uzun süreceğini söyledi (1-1.5 yıl). Başka çare kalmadı. Motor alacak arkadaşlar bayiilerini iyice gözden geçirsin.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı