Motospeed CK-108 alınır mı?

Abu!

Hectopat
Makaleler
7
Yer
İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü
Arkadaşlar 200-250 TL bütçem var. AliExpress'den Notospeed CK 108 215 TL'ye gelecek. Türkiye'de siyah switch ve yazılımlı RGB bu fiyata ürün bulamadım. Sizce bu klavye alınır mı? Bildiğini kötü bir yanı var mı? Kullanan arkadaşlar deneyimlerini yazabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Motospeed markasını daha önce kullanmadım fakat çok şikayet edenler var. Ben Everest Rampage KB-R15 Ğulse kullanıyorum bir problemim yok, tek eksisi RGB olmaması denebilir. Aslında alabiliyorsan Razer Ornata Chroma alabilirsin. Vatanda OEM indirim kampanyasını bekle. Bu ay sonuna doğru olur diye tahmin ediyorum. Bir arkadaşım 299 TL'ye almıştı. Yine o fiyatları göreceğinden eminim.

Alıyorsanız öneririm Motospeed Ck103 Red switch olur.
CK 108 alma sebebim yazılım ile RGB yönetimi.
Motospeed markasını daha önce kullanmadım fakat çok şikayet edenler var. Ben Everest Rampage KB-R15 Ğulse kullanıyorum bir problemim yok, tek eksisi RGB olmaması denebilir. Aslında alabiliyorsan Razer Ornata Chroma alabilirsin. Vatanda OEM indirim kampanyasını bekle. Bu ay sonuna doğru olur diye tahmin ediyorum. Bir arkadaşım 299 TL'ye almıştı. Yine o fiyatları göreceğinden eminim.
Dostum bütçemi aşıyor o para.

Dostum yazılımı yok. Modları klavye üzerinden değiştiriyorsun tamam kendin custom mod yapabiliyorsun lakin yazılım kadar rahat değil. Black switch önermeme sebebiniz nedir?
Basım olayı çok zor. Kullandığım bahsettiğiniz ürünü ve tavsiyem kesinlikle Red veya Brown Switchli klavyelere yönelmen.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı