Motospeed V20 nasıldır?

Bim 22 haziranda SteelSeries Rival 110 modelini satacak. 129 ya da 139 TL olması lazım.

Biraz araştırdım G102 ile Rival 110 karşılaştırıldığında G102 daha mantıklı gözüküyor. İki farenin fiyatı da 139 TL sizce hangisini tercih etmeliyim?
130TL'ye Motospeed almak diye makale yazılır o kadar yani. Gearbest'den zamanında aldım incelemesini yazarken mouse bozuldu sen hesap et ne kadar dayandığını :)

Cevap için teşekkürler. Motospeed'den uzak duralım o zaman :D

Biraz araştırdım G102 ile Rival 110 karşılaştırıldığında G102 daha mantıklı gözüküyor. İki farenin fiyatı da 139 TL sizce hangisini tercih etmeliyim?

Kesinlikle 110, sensörü daha kaliteli. Zaten normal fiyatı yüksek sadece bime özel bu kadar ucuz kaçırmayın derim. Motospeed' den herkes uzak dursun bende kullanıyorum :/ değmez bir marka.

Diğer modellerini azda olsa kullandım bir tek V20'de çıktı bu tarz bir problem. 120TL bu tarz ürünlere verilmez daha uyguna alacaksan olabilir. Fakat Motospeed Türkiye'nin fahiş fiyatlarıyla alınmaz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı