Mount and Blade 2 Bannerlord Performans düşüşü

İşletim sistemi
Windows 10

Ahy55555

Hectopat
Merhabalar. Ben Bannerlord oynarken grafikleri mediumda oynadıktan bir saat sonra FPS düşüşü yaşıyorum ve haliyle ayarları düşüğe çekiyorum. 2 saat sonra ise düşük ayarlarda FPS düşüşü oluyor ben de çok düşüğe çekiyorum. Bundan 2 saat sonra ise çok düşükte bile kasmaya başlıyor. Bu anca oyunu kapatıp PC'yi yeni de başlatınca düzeliyor. Ek olarak ara sıra oyun hata verip beni oyundan atıyor. Performans düşüşünün sorunu benim PC'im mi yoksa oyunun suçu mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gpu yada Cpu Throttling olabilir oyun içinde sıcaklıkları belirtebilirmisiniz?

Oyun daha erken erişimde olduğu için canavar gibi bir bilgisayar ile bile kasma olabilir, bunu normal karşılamalısınız. Dolayısı ile oyundan kaynaklı olma ihtimali biraz daha yüksek.

Erken erişimde bir çok oyunda; süper bilgisayarda kasarken, hesap makinesinde kasmayabiliyor.

Ayrıca düşük FPS dediğiniz değer tam olarak kaç ?
Umarım 40 FPS'e düşük demiyorsunuzdur. Yoksa üzülürüm. 😂

Son düzenleme:
i7 7500U
Nvıdıa geforce 920M 2gb
8gb ddr4 ram
samsung evo860ssd
toshiba 1tb hdd
düşük dediğim 15 fps
PC'yi yeni açıp oynarken 40 FPS verebiliyor sonra 4-5 saat sonra en düşükte (savaştayken) 15 FPS anca verebiliyor.
Pcyi açınca genellikle orta ve düşükte oynarım sonra kasar
Geç baktığım için özür dilerim. Bildirim gelmedi modem kapalı unutmuşum.
Laptop olduğu için biosun ayarlarıyla oynamadım
Başka oyunlarda olmuyor ama zaman geçtikçe performans düşüşü ve kapatıp açınca tekrar eski haline gelmesi garibime gitti doğrusu.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı