danieloss Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 525 Çözümler 3 Yer Türkiye 31 Temmuz 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, ben Mount and Blade Bannerlord oynuyorum ve benden yoldaş bulmamı istiyor ama hiçbir yerde yok. Nasıl bulabilirim? Bir tane kahraman buldum ama o da başka bir klandan olduğu için alamıyorum askerlerime.
Merhaba arkadaşlar, ben Mount and Blade Bannerlord oynuyorum ve benden yoldaş bulmamı istiyor ama hiçbir yerde yok. Nasıl bulabilirim? Bir tane kahraman buldum ama o da başka bir klandan olduğu için alamıyorum askerlerime.
mayuice Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 459 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #2 Şehirlerdeki hanlarda bulabilirsiniz.
Nightmare12 Decapat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 629 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #3 Şehirlerdeki handa bulabilirsiniz veya hancıya 2 dinar verip buradan yoldaş geçti mi diye soruyosun geçtiyse gittiği şehri söylüyor.
Şehirlerdeki handa bulabilirsiniz veya hancıya 2 dinar verip buradan yoldaş geçti mi diye soruyosun geçtiyse gittiği şehri söylüyor.
mayuice Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 459 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #4 Her handa olmayacaktır. Ve Rehberden de yoldaşların yeteneklerini öğrenebilirsiniz.