Mount and Blade II Bannerlord incelemesi

Merhaba,

Yıllardır beklediğimiz oyun çıktı, piyasaya sürüldü ve birçoğumuz oynadık.

Oyunda hata dolu.

Mesela görevler alıyorsunuz size getirisi 3000 altın ama görev için de 3000'e yakın altın harcamanız gerekiyor ve haritada gezerken zaman kaybı oluyor.

Lordların nerede olduğunu bulamamak cabası.

Savaş mekaniği çok iyi fakat "dismemberment" adındaki mod oyuna entegre olsa daha iyi olurdu.
Bu modda kılıcınız kime değerse değsin hasar alıyor. Oyunun kendi standat modunda kılıç 1 kişiye hasar vuruyor ve bu çok saçma.

Oyunda birçok eksiklik modlar sayesinde aşırı anlamlı olmuş fakat 1.5.7 sürümünde ben modları kurmayı başaramadım.
Sanırım koruma getirmişler.

Oyunu hilesiz bitirmek için kesinlikle mal alıp satmak gerekiyor, ticaret yapmak gerekiyor fakat öyle de gelişmek aşırı zorlaşıyor.

Yıllardır "bunu mu bekledim" diye düşünüyorum. Cyberpunk'ı eleştiriyoruz fakat bizim oyun daha beter mantıksız bir halde.
Cyberpunk'u değilde Warband'ı katıp, "Hatasız bir şekilde Warband'ı yapan adamlar bu şekilde bug dolu bir oyunu nasıl piyasaya sürdü?" deseniz daha iyi olur.

Eee, ne zaman erken erişimden çıkacakta eleştireceğiz peki? Hep böyle mi kalacak?
Tabii ki böyle kalmayacak. Taleworlds her ay büyük güncellemeler ile oyunu daha iyi hale getirmeye çalışıyor. Erken erişimden çıkmak için tam bir tarih vermediler henüz. Benim tahminim yazın ortasında tam sürüm çıkar. Temmuz ayı gibi.

Çünkü şu an çıkan oyun 4 ya da 3. Bannerlord. Oyun motoru ile birlikte geliştirildi Bannerlord. Yani oyun motorunda en ufak değişiklik bile projenin çöpe atılıp baştan yapılmasına sebep olabiliyor.
Hocam Cyberpunk 2077'de aynı şekilde geliştirildi ve gördüğüm kadarıyla Cyberpunk 2077'yi buglu diye eleştirmişsiniz.

Bizimkiler Warband'dan parayı bulunca gevşediler. Oyunu çıkarmaya, düzeltmeye, geliştirmeye on senedir erindiler. Bu gibi işine sahip çıkmayan adamlara paramı kaptırmak istemem. Steam cüzdanımda 200 lira boşta para var ve bir Warband hastası olarak elimi dahi uzatmıyorum bu oyuna.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı