Mount and Blade II Bannerlord incelemesi

Umarım ben de yaz gibi alacağım zaten, tam sürüm çıkarsa iyi.

90 Saat falan oynamak istiyorum diyorsan al. Oyun uzun ve sinir bozucu buglara karşın sabırlı olman lazım.

Ben daha fazla oynamak istiyordum aslında CO-OP gelecekmiş birde. Optimizasyon nasıl? En son drop yiyordu herkeste. Osmanlı, diplomasi gibi modlar bekliyordum.

Bilgisayarınız yetecekse Red Dead Redemption 2 almanızı öneririm, izlediğim kadarıyla oldukça hoş bir oyun.

Hazirana kadar almayı düşünüyordum, almamalı mıyım? Hazirana kadar düzelir mi? Çok istiyorum oyunu fakat aldıktan sonra pişman da olmak istemiyorum.

Warband oynamadıysanız alın ama oynadıysanız 2 saat sonra sıkabilir.

Cyberpunk bitirdim oyuna etki eden pek bir bugı yoktu fakat bunda bayağı oyun zevkini azaltan buglar var.

Hocam o Co-op işi kesin değil böyle multi için saçma salak güncellemeler gelirse 3-4 yıla anca gelir ve FPS sorunu şöyle ordunuz (Limit kaçtı hatırlamıyorum) limite getirip kale kuşatırsanız milletin içine girince otomatik 30FPS oluyor.

Ben daha fazla oynamak istiyordum aslında CO-OP gelecekmiş birde. Optimizasyon nasıl? En son drop yiyordu herkeste. Osmanlı, diplomasi gibi modlar bekliyordum.
Mod konusu biraz sıkıntılı. Oyun sürekli güncelleme aldığı için bazı modlar her sürümde çalışmıyor. Optimizasyon yavaş yavaş düzeliyor. Eskisi gibi çok sıkıntılı değil.

Warband oynamadıysanız alın ama oynadıysanız 2 saat sonra sıkabilir.

Cyberpunk bitirdim oyuna etki eden pek bir bugı yoktu fakat bunda bayağı oyun zevkini azaltan buglar var.

Peki sizce oyun gelen güncellemeler ile iyi olabilir mi? CO-OP hakkında ne düşünüyorsunuz kesin gelir mi yoksa modlar yarı yolda bırakırlar mı? Karşımda oynayıp görmüş biri olduğu için sormak istedim.

Ama Cyberpunk 2077 tam sürümü çıkmış bir oyun. Bannerlord ise erken erişimde. Cyberpunk'ta erken erişim ile çıksaydı laf etmezdim.
Bannerlord 1 yıldır erken erişimde, tamam Bannerlord ile beraber oyun motoru baştan yapılmış olabilir fakat bu buglu olmadığını değiştirmez. 1 yılda bugların çok az olması gerekirdi. Co-op falan getirip para kazanmak yerine bugları temizlesinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…