Mount and Blade II Bannerlord incelemesi

Tabii ki böyle kalmayacak. Taleworlds her ay büyük güncellemeler ile oyunu daha iyi hale getirmeye çalışıyor. Erken erişimden çıkmak için tam bir tarih vermediler henüz. Benim tahminim yazın ortasında tam sürüm çıkar. Temmuz ayı gibi.

Umarım ben de yaz gibi alacağım zaten, tam sürüm çıkarsa iyi.

90 Saat falan oynamak istiyorum diyorsan al. Oyun uzun ve sinir bozucu buglara karşın sabırlı olman lazım.

Ben daha fazla oynamak istiyordum aslında CO-OP gelecekmiş birde. Optimizasyon nasıl? En son drop yiyordu herkeste. Osmanlı, diplomasi gibi modlar bekliyordum.

Bizimkiler Warband'dan parayı bulunca gevşediler. Oyunu çıkarmaya, düzeltmeye, geliştirmeye on senedir erindiler. Bu gibi işine sahip çıkmayan adamlara paramı kaptırmak istemem. Steam cüzdanımda 200 lira boşta para var ve bir Warband hastası olarak elimi dahi uzatmıyorum bu oyuna.
Bilgisayarınız yetecekse Red Dead Redemption 2 almanızı öneririm, izlediğim kadarıyla oldukça hoş bir oyun.

Hazirana kadar almayı düşünüyordum, almamalı mıyım? Hazirana kadar düzelir mi? Çok istiyorum oyunu fakat aldıktan sonra pişman da olmak istemiyorum.

Warband oynamadıysanız alın ama oynadıysanız 2 saat sonra sıkabilir.

Erken erişimde olan bir oyunu incelemek ne kadar doğru? Bir de Cyberpunk ile karşılaştırmışsın. Bug konusunda Cyberpunk'ta çok fazla bug var ve bu buglar "topu dikti" gibi sinir bozucu hatalar. Bannerlord ise daha küçük oynanışa çok etki etmeyen buglara sahip bir de üstüne oyun hâlâ erken erişimde. Üzgünüm ama incelemeni beğenmedim.

Oyun şu haliyle bile gayet iyi. Alabilirsin.

Cyberpunk bitirdim oyuna etki eden pek bir bugı yoktu fakat bunda bayağı oyun zevkini azaltan buglar var.

Umarım ben de yaz gibi alacağım zaten, tam sürüm çıkarsa iyi.

Ben daha fazla oynamak istiyordum aslında CO-OP gelecekmiş birde. Optimizasyon nasıl? En son drop yiyordu herkeste. Osmanlı, diplomasi gibi modlar bekliyordum.
Hocam o Co-op işi kesin değil böyle multi için saçma salak güncellemeler gelirse 3-4 yıla anca gelir ve FPS sorunu şöyle ordunuz (Limit kaçtı hatırlamıyorum) limite getirip kale kuşatırsanız milletin içine girince otomatik 30FPS oluyor.

Mod konusu biraz sıkıntılı. Oyun sürekli güncelleme aldığı için bazı modlar her sürümde çalışmıyor. Optimizasyon yavaş yavaş düzeliyor. Eskisi gibi çok sıkıntılı değil.

Warband oynamadıysanız alın ama oynadıysanız 2 saat sonra sıkabilir.

Cyberpunk bitirdim oyuna etki eden pek bir bugı yoktu fakat bunda bayağı oyun zevkini azaltan buglar var.

Peki sizce oyun gelen güncellemeler ile iyi olabilir mi? CO-OP hakkında ne düşünüyorsunuz kesin gelir mi yoksa modlar yarı yolda bırakırlar mı? Karşımda oynayıp görmüş biri olduğu için sormak istedim.

Ama Cyberpunk 2077 tam sürümü çıkmış bir oyun. Bannerlord ise erken erişimde. Cyberpunk'ta erken erişim ile çıksaydı laf etmezdim.
Bannerlord 1 yıldır erken erişimde, tamam Bannerlord ile beraber oyun motoru baştan yapılmış olabilir fakat bu buglu olmadığını değiştirmez. 1 yılda bugların çok az olması gerekirdi. Co-op falan getirip para kazanmak yerine bugları temizlesinler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı