Mount and Blade İşletmeler Bir Anda Çöktü

Makaleler
1
Daha fazla  
1613260907686.png

Son 2 haftadır bu şekilde çöküşe geçti işletmelerim. Osmanlı Devleti'nden yeminimi bozduğum için mi? İlk hafta bir hata olmuştur sonra düzelir dedim 2. haftayı görünce şaşırdım. Resmen bütün ekonomim bir anda çöktü ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 878446

Son 2 haftadır bu şekilde çöküşe geçti işletmelerim. Osmanlı Devleti'nden yeminimi bozduğum için mi? İlk hafta bir hata olmuştur sonra düzelir dedim 2. haftayı görünce şaşırdım. Resmen bütün ekonomim bir anda çöktü ne yapmalıyım?
Hangi mod acaba bu?

Savaşta mısınız? Oyunda köy mekaniği vardı sanırsam köyden ticaret yapıyorlardı. Köy yağmalanırsa işletmeleriniz çöker. Barış yapın.
Hayır Osmanlı Devletin'den yeni ayrıldım. 3 hafta oluyor ilk hafta ne güzel paramı almıştım. Fatih Sultan Mehmet ile ilişkim 15 civarında yani kötü değil. Kendi devletimi kurmadım bile. Bu işletmeler köyden ticaret yapmıyor direkt ham ipek satın alıp işleyip satıyorlar.
Hangi mod acaba bu?
Ottoman mod olarak geçiyor Steam içerisinde.
1613314991650.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı