Mount and Blade: Warband, Bannerlord'a benziyor mu?

William Crusader

Hectopat
Katılım
11 Kasım 2020
Mesajlar
5.359
Makaleler
1
Çözümler
15
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Yok
Arkadaşlar sistemim yetmediği için Bannerlord oynayamıyorum. Peki Warband Bannerlord'a benziyor mu? Oynanışı, yaptığımız şeyler vesaire.
 
Oynanışı ve yaptığımız şeyler aynı hemen hemen. Şuan zaten bannerlord erken erişimde zaten geliştirilmeye devam ediyor. Şuan için aralarındaki en büyük fark grafikler. Onun dışında büyük bir değişiklik yok.
 
Warband daha yavaş bir savaş sistemine sahipken Bannerlord biraz daha hızlı bir savaş sistemine sahip onun dışında karakterler, map ve grafik harici amaç olarak bir değişiklik yok.
 
Warband ile Bannerlord zaten aynı seriden olduğu için zaten benziyorlar birbirlerine. Önce Warband'ı normal oynayın sonra zaten bir dünya mod var, onları oynarsınız.
 
Warband atası oluyor Bannerlord'un. Temel oynanış anlayışı vs. aynı. Grafik anlamında yenilikler var var ve birçok alanda da yenilikler var. Bana sıkıcı geliyor bu oyun.
 
Arkadaşlar peki Enis Kirazoğlu'nun Bannerlord'a kurduğu modlar Warband'da da var mı? Varsa link verebilir misiniz?
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Tam olarak hangi modlar? Yazarsanız sevinirim.
Bu videonun son kısmında ''The End'' kısmında söylüyor. (Son konuşmada ''the End'' den sonra)
Tam olarak hangi modlar? Yazarsanız sevinirim.

Dismembered (kafa kopar) Crouch to Sprint (çömelince hızlı koşarsınız) Better Time (isterseniz oyunun hızını X4 yapar) Control Your Allies After Death (siz ölürseniz, yanınızdaki karaktere geçer kontrol) Detailed Character Creation (detaylı karakter oluşturma) Hideout Party Limit Removed (sığınak saldırılarında yanınıza alacağınız adam sayısı artar) More Raiding (köy, şehir, han gibi yerlerde sivillere saldırabilirsiniz) Xorberax's Cut Through Everyone (silahınız birden fazla kişiye hasar verir) Xorberax's Shoulder Cam (omuz kamerasına geçiş yaparsınız) Fluid Blocking (savunmada sağ tıka basılı tutarak yönler arasında geçiş yapabilirsiniz. bana daha organik geldi böyle oynamak) LootLord (infaz ettiğiniz lordların üstündeki eşyalar size eklenir)
 

Geri
Yukarı