Çözüldü Mount & Blade Bannerlord demircilik nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kxrecz

Femtopat
Daha fazla  
Oyunda paralı askerim, seferlerden ve sığınak baskınlarından 10-15k gibi ortalama bir gelir elde ettim ve ordum için bu para yeterli. Fakat ekipmanlarım için daha fazla para gerek ve herkes demircilikte çok para olduğunu söylüyor, ve ben de bir kılıç bile yapamıyorum anlamadım demircilik işinden nasıl yapılacağına dair bilgisi olan var mı?

Çözüm
Öncelikle belli bir yere kadar sadece odun satın alıp kömür yap ve de aldığın silahları kır. Sonrasında yavaş yavaş craftlamaya başla. Craft için en iyi metal vs veren silahda pugio. Şehir dükkanlarında bulursun onu.
Öncelikle belli bir yere kadar sadece odun satın alıp kömür yap ve de aldığın silahları kır. Sonrasında yavaş yavaş craftlamaya başla. Craft için en iyi metal vs veren silahda Pugio. Şehir dükkanlarında bulursun onu.

Teşekkür ederim, bunları yaptıktan sonra ne craftlamalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim, bunları yaptıktan sonra ne craftlamalıyım?
Hocam rastgele silah craftlayın maksat para değil parça açmak başlangıçta. Çünkü başta yaptığınız silahlar para etmez. Daha yüksek seviye silah yapınca güzel para eder. O silahları da topluca yapıp kardeşlerinize verebilirsiniz. Onlar satıp parasını parça parça size veriyor. Bu arada vereceğiniz kardeşin ticaret ağacını kontrol edin çünkü yanlış hatırlamıyorsam silahların daha pahalı satılması ile ilgili bir skill vardı.

Ha birde isterseniz yanınızdaki yoldaş ve aile üyelerine de aynı anda demircilik yaptırabilirsiniz. Atıyorum kardeşinize kömür yaptırırsınız, bir yoldaşa silah erittirirsiniz, kendinizde döversiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı