Mount & Blade II: Bannerlord alınır mı?

ShadowsLover

Hectopat
Katılım
1 Şubat 2020
Mesajlar
199
Çözümler
1
İyi günler, uzun zamandır Mount & Blade II: Bannerlord'u takip ediyorum ilk çıktığında alamamıştım üzerinden yaklaşık 1.5 sene geçti ve almayı düşünüyorum. Halihazırda Warband'a sahibim bu yüzden 127TL gibi bir fiyata alabiliyorum. Siz tavsiye eder misiniz? Aradan geçen 1.5 yıldan sonra bir sürü güncelleme geldi, duyduğuma göre optimizasyon sorunu minimal düzeye inmiş. Oyunu DLSS açık oynamayı düşünüyorum. Optimizasyon dışında oynanış anlamında oyun sizi mutlu etti mi? Alırsam da indirimleri beklemeli miyim? Çünkü indirimleri bekleyince paket indirimi gidiyor oyun indirime girdiği için. Ne yapmamı önerirsiniz? İyi günler.
 
Şahsi fikrim oyunu Epic üzerinden almanız. Bazen ücretsiz oyunun yanında 60TL değerinde indirim kuponu veriyor ve bu oyunu yarı fiyatına getirebiliyorsunuz fakat İlla da Steam üzerinden alacağım diyorsanız cevabım; Evet alınır.
İlk çıkışından bu yana oldukça gelişim gösterdi ve göstermeye de devam ediyor. Oynanış olarak Warband'dan kesinlikle daha iyi olduğunu söyleyebiliriz (Oyundaki çeşitlilik, kendini oynatabilme özelliği vs.)

İndirimi bekleyince kaç liraya düşüyor çünkü şu anda zaten paket indirimine sahibim ama indirim gelince o indirim gidiyor.
Steamdb üzerinden kontrol edebilirsiniz. Bu güne kadar ki en düşük liste fiyatı "119,99TL"
 
Peki yakın zamanda indirime girer mi sizce? Girmezse 127tlye alabilirim zaten en ucuz fiyatı Türkiye'ye veriyorlar sağolsun. Ondan indirimlerde çok düşmüyor gibi.
 
Sıkıntı yok :)
Tamamdır arkadaşlar teşekkür ederim mesajlarınız için biraz daha düşünüp almayı planlıyorum. Oyunda birçok şey düzelmiş zaten Warband'da baya eğlenmiştim inşallah aynı zevki verir :)
 

Geri
Yukarı