Mount & Blade II: Bannerlord Nasıl oynanır?

yigit3585

Centipat
Katılım
2 Haziran 2022
Mesajlar
574
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Mount & Blade II: Bannerlord 50 saat oynadım bir tane krallıka girdim savaştım savaştım hep. Sonra sıkmaya başladı hep aynı şeyler olunca bu oyun nasıl oynır nasıl kralık kurunca ayakta durulur?
 
Hikayeli kısmı oynamıyorum ben. Bir kere bitirdim sarmadı bir daha. Sandbox girip hangi tarzda oynamak istiyorsan öyle oynayabilirsin. Krallığa gir veya krallık kur. Görev yok bir şey yok istediğin gibi takıl. Tavsiyem önce iyi bir ekonomi. Şehirlerde atölyeler, kervanlar ve demircilik. Bir de oyuna mod yüklemeni tavsiye ederim. Aşırı zevkli modlar var bunlar seni oyuna daha çok bağlıyor. Daha aklıma gelmeyen bir ton şey vardır da onları da forumda başka yerlerde falan okuyabilirsin.
 
Ben 2 hafta önce aldım 3gün oynadım şöyle oynadım:
120 adam bulur bulmaz başladım bir krallığa savaş açmaya derebeylerini kestim kestim para kasıcağımı sandım ama para anca savaştan sonra toparlanmamıza zor yetiyordu maaşları ödiyemiyodum.
Sonra yeni sıfırdan bir sefere başladım adam filan toplamadım 20 kişi yeter turnuvalardan para kastım işte çapulcuları esir alıp şehirlerde çeteye adam arayan adamlara sattım
lordlara at sattım böyle böyle questler ile 25k dinar yapıp atölye satın aldım kervanlar aldım sonra bi baktım her gun para eksilmiyor artıyor.
Yani diyeceğim oyunda savaşmak kolay değil önce atölyeler al para kas sakın acele edip asker alıp kale kusatma.
Sonra yoneticek paran olmaz kalenin rezervi boş olur falan filan.
 

Geri
Yukarı