Keremer
Hectopat
Ben oyuna mod yüklemeye çalışıyordum, 10 tane falan mod yükleyecektim. İlk defa yaptığım için acemilik edip modların RAR dosyalarını klasöre çıkarıp attım. Sonra RAR dosyasını açıp öyle atmam gerektiğini öğrendim. Bunu düzeltirken klasördeki tüm dosyaları silip yenilerini atacaktım ancak yanlışlıkla native, sandbox, sandbox Core, story mode ve Custom Battle klasörlerini sildim. Geri dönüşüm kutusunda bu dosyalar yok.
Oyunu Epic Games üzerinden oynuyordum doğrula tuşuna bastım dosyaların yüklenmesini bekliyorum. Save dosyalarıma bir şey olduğunu düşünmüyorum ama içime bir korku düştü 50 saatlik macera sonuçta, çöpe gitmesini istemem. Başına böyle bir şey gelen varsa bilgilendirebilir mi Save dosyaları konusunda? Okuyan ve cevaplayan herkese teşekkürler.
Oyunu Epic Games üzerinden oynuyordum doğrula tuşuna bastım dosyaların yüklenmesini bekliyorum. Save dosyalarıma bir şey olduğunu düşünmüyorum ama içime bir korku düştü 50 saatlik macera sonuçta, çöpe gitmesini istemem. Başına böyle bir şey gelen varsa bilgilendirebilir mi Save dosyaları konusunda? Okuyan ve cevaplayan herkese teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: