Mouse 4000 Hz'de kullanılınca FPS düşüyor

Recepbaltas61

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Razer Viper V3 Pro aldım. Garip bir şekilde 4K Hz yaptığım zaman mouse çevirdiğimde FPS'im acayip düşüyor. Valorant'ta poligon'da 500 FPS alırken çevirdiğimde 200'lere iniyor. Bunu ilk osu!'da fark ettim, 1000 FPS alırken 1'lere iniyordu. Bunun sebebi ne olabilir? Sistemim de iyi (7900 XT, 5700X), işletim sistemim Windows 10.

4 ve 8KHz'nin sıkıntılı olması 1 veya 2KHz'den yukarı çıkma.

4 ve 8KHz'nin sıkıntılı olması 1 veya 2KHz'den yukarı çıkma.

O zaman bu 8Hz muhabbeti sadece reklamdan ibaret kullanamadıktan sonra ne anlamı var ki bir çözümü yok mu?

Hocam aşırı yüksek Hz kullanmıyorsanız ve üst seviyede hardcore bir oyuncu değilseniz 2000 Hz'de kullanmanızı öneririm. 4K Hz işlemciyi yoruyor.

2khzdede aynı şey oluyor bunun bir çözümü yok mu ben bu fareyi boşuna aldım o zaman. Monitörüm 360 Hz fareyi düşük Hz'de kullandığım farkı hissedebiliyorum gerçekten rahatsız edici.

2K ve 4-8K arasında hiçbir fark yok. Hatta 1K-2K arasında da pek fark olduğu söylenemez. 1-2K da kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…