Mouse bağlantısı gidip geliyor

Aynı problem bende de var, anakarttaki portlar da sağlam.
Mouse rog strix gladius 2, anakart rog strix b550.

Mesela indirme yapıyorum 10 dk sonra hareket olmadığı için ekran kapanıyor, 15dk sonra mouse kopup tekrar bağlanıyor ekran açılıyor, bu döngü böyle devam ediyor.

Aynı problem bende de var, anakarttaki portlar da sağlam.
Mouse rog strix gladius 2, anakart rog strix b550.

Mesela indirme yapıyorum 10 dk sonra hareket olmadığı için ekran kapanıyor, 15dk sonra mouse kopup tekrar bağlanıyor ekran açılıyor, bu döngü böyle devam ediyor.
Özellikle Fps oyunlarında çok sıkıntı çekiyorum bi anlık dönmem gerek bi yerde mouse u hareket ettirdiğimde bağlantı gidiyor ve hiç bi şey yapamıyorum,gerçekten sinir bozucu

Özellikle Fps oyunlarında çok sıkıntı çekiyorum bi anlık dönmem gerek bi yerde mouse u hareket ettirdiğimde bağlantı gidiyor ve hiç bi şey yapamıyorum,gerçekten sinir bozucu
Ben daha çözüm bulamadım, bazen pc açıldıktan sonra mous gelmiyor çıkar tak yapıyorum geliyor falan, parçalar dandik olsa dicem dandik o yüzden oluyo.

Sorunun bayagi supheli duruyor.
Sorunu bildiğini düşündüğünüz biri varsa yardımcı olursa çok güzel olur.

USB portlarında sorun olduğunu düşünüyorum, fare hareket ettiği zaman kablo da onla beraber hareket ettiği için klavyede sorun çıkarmaması normal. Aynı port üzerinden klavyeyi bağlayıp kablosunu hareket ettirin, kopma sorunu bu şekilde de yaşanıyorsa bilin ki USB port üzerinde sorun var demektir.

USB portlarında sorun olduğunu düşünüyorum, fare hareket ettiği zaman kablo da onla beraber hareket ettiği için klavyede sorun çıkarmaması normal. Aynı port üzerinden klavyeyi bağlayıp kablosunu hareket ettirin, kopma sorunu bu şekilde de yaşanıyorsa bilin ki USB port üzerinde sorun var demektir.
tüm portları denedim hepsinde mouse aynı sıkıntıyı yaşatıyor fakat klavyede her portta sorunsuz bi şekilde çalışıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı