Prizden çekmeniz çok yanlış bir davranış Windows kendisi kapatabiliyor iken neden prizden çektiniz? Ayrıca sistem zarar almış büyük ihtimalle prizi bir anda çekince.
Prizden çekmeniz çok yanlış bir davranış Windows kendisi kapatabiliyor iken neden prizden çektiniz? Ayrıca sistem zarar almış büyük ihtimalle prizi bir anda çekince.
Başlangıçta bir program mouseunuzu kitliyor. Bana aynısı oldugunda sorun logitech programından kaynaklanıyordu. Pc yi açtığınızda denetim masasından başlangıçta açılan, sorun yaratabilecek programları kapatmayı deneyin.
Başlangıçta bir program mouseunuzu kitliyor. Bana aynısı oldugunda sorun logitech programından kaynaklanıyordu. Pc yi açtığınızda denetim masasından sorun yaratabilecek programları kapatmayı deneyin.
Başlangıçta bir program mouseunuzu kitliyor. Bana aynısı oldugunda sorun logitech programından kaynaklanıyordu. Pc yi açtığınızda denetim masasından sorun yaratabilecek programları kapatmayı deneyin.
Olmasının sebebi bir anda güç kesilince Windows ve diğer şeyler aniden kapanınca arızalar olabiliyor. Gök gürültüsünde PSU patlaması bile yaşayanlar var.