Mouse hareketleri geri alıyor

Karakurt5877

Hectopat
Katılım
28 Eylül 2019
Mesajlar
1.397
Makaleler
2
Çözümler
5
Normalde hiç sorun yoktu. Dün sabah laptopu açtım ve birden BIOS sekmesine attı. Sonra BIOS'dan çıkıp bilgisayarı açtım. Bir yere mouse ile tıkladığımda tıkladığım şey iptal oluyor. Mesela sağ tık yapıyorum. Normalde sağ tık yapınca işte görünüm, yenile, yeni gibi şeyler çıkardı. Şimdi sağ tık yaptığımda o şeyler gözüküyor sonra hemen kapanıyor. Google açmak için tıklıyorum, Google açılıyor sonra kapanıyor. Steam'i açıyorum ve hemen kapanıyor. Kısacası mouse ile ne yaparsam geri alıyor. İlk önce yaptığım şeyler gözüküyor ama sonra geri alıyor. Sanki hiç yapmamışım gibi. Zoom'da giriş yap yerine tıklıyorum, kabul ediyor ama sonra tekrar başa atıyor ve tekrar giriş yapa basmak gerek oluyor. Laptopu açtıktan 15 dakika sonra bu sorun kendiliğinden çözülüyor ama bu 15 dakika benim için zülüm oluyor. Bu sorun tam geçti diyorum tam beklenmedik bir yerde tekrar oluyor. Kendi kendine bazen sayfayı yeniliyor. Kısaca fare kendi halinde takılıyor. Yaptığım şeyleri CTRL+Z gibi geri alıyor mouse. Belki virüs vardır diye tarama yaptım ama herhangi bir şey olmadı ve bilgisayarı her yeniden başlattığımda veya açtığımda direk BIOS'a atıyor.
Edit: Belli bir süre sonra sorun çözülüyor ve masaüstündeki simgeleri yer değiştirebiliyordum ama şu an simgeler kıpırdamıyor bile.
Bilgisayarı her açtığımda bu kısım çıkıyor.
WhatsApp Image 2021-05-12 at 23.08.43.jpeg

Masaüstünde olan sorunu ise videoya çektim. Mause ile masaüstünde herhangi bir şey yapılmıyor. Sadadece alt tarata olan simgelere tıklanıyor. Mesela discordu açıyorum ama herhangi bir şey yapamıyorum. Mesela çektiğim videoda bir konuşma kısmını yukarıya almaya çalışıyorum ama aşağıya alıyor veya masaüstüne sağ tık yapıyorum o alan gözüküyor sonra hemen kayıp oluyor. Masaüstündeki uygulamalar zaten açılmıyor. Mesela videoda Bandicam'i açmaya çalıştım ama açılmadı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı