Mouse Hızının Bir Anda Yavaşlaması ve Hızlıca Hareket Ettirince Düzelmesi

Tolgayaguccis

Decapat
Katılım
1 Nisan 2019
Mesajlar
6
Herkese iyi forumlar. Arkadaşlar Asus Rog Spatha mouse kullanmaktayım ve DPI ayarım 1200 olmasına rağmen bazı anlarda hiçbir tuşa basmamama rağmen 400 gibi davranıyor. Bu durumlar genelde kısa mesafede sık yer alan butonlu bölgelere geldiğimde meydana geliyor. Tekrar hızlıca bir hareket yaptığımda o yavaşlamadan çıkıp, eski hızına geri dönüyor. Büyük ihtimalle bana yardımcı olmaya çalışıyor dar alanda daha rahat seçim yapabilmem için ama bu bana Dota veya PUBG gibi oyunlarda inanılmaz derecede zorluk çıkartıyor. Örneğin Dota'da çantamı düzenlerken veya eşya alacağım menüde eşya seçerken.

Çözmek için uygulamış olduğum bazı çözümler de fayda etmedi. Denediğim yollar ise şu şekilde:
* Fare Özellikleri>İşaretçi seçenekleri>İşaretçi hassasiyeti tikini kaldırmak.
* Aygıt yöneticisinde fare aygıtı sürücüsünü güncellemek ve/veya sürücüyü kaldırıp yeniden yüklemek.
* DriverEasy proğramı ile eksik olan driverları taratmak ve güncellemek.
* RealTek Audio programını sonlandırmak.

Değerli görüşlerinizi bekliyorum. İyi akşamlar dilerim.
Arkadaşlar başlığı ben bu şekilde anlam karmaşası fazla olarak yazamamıştım ama düzelten mod. arkadaş neye göre düzeltmiş bilemiyorum.
Değerli üstatlar, biliyorum illa ki yoğunsunuz ama bir fikriniz var mıdır acaba ? Müsait olduğunuzda bakma şansınız var mıdır ? @Recep Baltaş @Ali Güngör

Kablo ile bağladığımda sorun ortadan kalkıyor ancak mouse'un Wireless için response time değerinin 2000hz olduğunu da hatırlatmak isterim.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı