Mouse imleci hareket bulanıklığı nasıl kapatılır?

codfanıyım

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhab. A mouse imlecimin hareket bulanıklıgını nasıl kapatabilirim? Kafayı yemek üzereyim. Her şeyi denedim. Hala bu şekilde gorunuyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fare Ayarları > Ek fare ayarları > Açılan sekmede üstten "İşaretçiler" bölümüne gelin ve " İşaretçinin gölgesini etkinleştir" kısmındaki tiki kaldırın.

Aynı sekmede yukarıda "İşaretçi Seçenekleri" bölümünden "İşaretçi izini göster" kutucuğunda tik varsa kaldırdınız mı?
reis yok zaten kaldırdım

Aynı sekmede yukarıda "İşaretçi Seçenekleri" bölümünden "İşaretçi izini göster" kutucuğunda tik varsa kaldırdınız mı?
benim anlatmak istedigim o degil hareket bulanıklıgı gibi bişe 360hzde oluyor 60 hzde denedim gene oluyor ne yapacam

benim anlatmak istedigim o degil hareket bulanıklıgı gibi bişe 360hzde oluyor 60 hzde denedim gene oluyor ne yapacam

Mouse ayarları öyleyse onun dışında başka bir tahminim yok. Daha bilgili arkadaşların bakması daha doğru olur.

Reis herhalde normal bir durummuş Hz ne kadar yükselirse fareyi hızlı hareket ettirince çıkan iz o kadar fazla olurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…