NateOnline
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar bu konuyu araştıra araştıra bir sonuca bir bilgiye ulaşamadım artık kafayı yemek üzereyim, elimde bulunan 5 farklı mouse'u denedim fakat hepsinde sonuç aynı. Yani mouse problemi falan değil Microsoft'un Logitech'in mouselarıda bunlara dahil. Sorun tam anlamıyla şöyle size bunu anlatırken örnek vererek anlatacağım. Bir oyun oynadığınızı düşünün karşınınzda adam var ona ateş edeceksiniz nişan alırken adama bir türlü tutturamıyorsunuz nişangahı.
Çünkü mouse kare atlıyor. Şöylede anlatabilirim. 1-2-3-4-5 sayılarını düşünün karşınızda duvarda yazdığını düşünün bitişik bir şekilde 2 ve 4 numaraya ateş etmek istiyorsunuz fakat mouse nişangahı oraya gelmiyor 1-3-5 sayılarına gidiyor sadece araya ateş etmeniz imkansız çünkü ara sayıları atlıyor. Ben gerçekten kafayı yemek üzereyim sorunu bir türlü bulamadım. Lütfen yardımcı olun. Bu hep böyle masaüstünde de böyle mouse'u kullanırken anlayabilirsiniz ufak ufak atlaya atlaya gidiyor, bazen hareketleri algılamıyor. Sola çekerken birden sağa atlayıp sola gidiyor sonra.
Sistem:
Ryzen 5 2600
ASUS GTX 1060 STRIX OC
ASUS B-450M-K
HyperX 8GB RAM 3200 MHz
Çünkü mouse kare atlıyor. Şöylede anlatabilirim. 1-2-3-4-5 sayılarını düşünün karşınızda duvarda yazdığını düşünün bitişik bir şekilde 2 ve 4 numaraya ateş etmek istiyorsunuz fakat mouse nişangahı oraya gelmiyor 1-3-5 sayılarına gidiyor sadece araya ateş etmeniz imkansız çünkü ara sayıları atlıyor. Ben gerçekten kafayı yemek üzereyim sorunu bir türlü bulamadım. Lütfen yardımcı olun. Bu hep böyle masaüstünde de böyle mouse'u kullanırken anlayabilirsiniz ufak ufak atlaya atlaya gidiyor, bazen hareketleri algılamıyor. Sola çekerken birden sağa atlayıp sola gidiyor sonra.
Sistem:
Ryzen 5 2600
ASUS GTX 1060 STRIX OC
ASUS B-450M-K
HyperX 8GB RAM 3200 MHz
Son düzenleyen: Moderatör: