Mouse kendi kendine hareket ediyor

GooseN

Centipat
Video izliyordum birdenbire mouse başlat simgesine ışınlandı. Daha 2 gün önce falan format attırmıştım bilgisayarcının indirdiği şeyler haricinde bir tek League of Legends indirdim bir de bu olaydan sonra Malwarebytes indirip tarattım hiçbir tehdit bulmadı. Ve laptopu kapatınca tekrar açarken donuyor yarım saat falan açmak için uğraşıyorum ama güvenli modda sıkıntısız açılıyor bu yüzden hiç laptopu kapatmıyorum. Sizce virüs var mıdır?

Formattan önce oyun oynarken bip bop diye sesler geliyordu bazende bu sesler eşliğinde mousem kapanıyordu . Çok nadir olarak bu mouse imleç ışınlanması oluyordu Kaspersky ESET ve mbam ile taratiyordum bişey çıkmıyordu en sonunda laptop açılırken donmaya başladı 3 ay felan hiç açmadım laptopu .sonra donanımsal sorun var diye düşündüm bilgisayarcı sorun yok diyor laptop açılırken neden donuyor anlamıyorum

Mouse sağlam touchpadide hiç kullanmıyorum toz felan temas ettiyse imleci bu kadar kaydırabilirmi emin değilim. Bilgisayarım açılırken Windows yüklenme ekranında dönen daire ya donuyor ya da sonsuz döngüye giriyor. Ardından bilgisayarı kapatıp açtığımda "Otomatik onarıma hazırlanılıyor", "Kişisel bilgisayarınızda tanılama yapılıyor" diyor ve "Bilgisayarınız düzgün başlatılamadı" diyerek kurtarma sayfasına atıyor, ben tam olarak bu sorunu yaşıyorum başka bir arkadaş yazmış farklı bir sitede fakat hiç yanıt gelmemiş konu biraz farklı yere kaydı ama yardımcı olursanız sevinirim

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı