Bir önceki konumda SteelSeries Rival 3 mü yoksa SteelSeries Prime mı ya da Logitech G203 mü almalıyım? Diye bir soru sormuştum fakat artık Razer DeathAdder Essential de listede fakat bunlar yerine başka mouse önerisine de açığım.
Ninjitsu soraBir önceki konumda SteelSeries Rival 3 mü yoksa SteelSeries Prime mı ya da Logitech G203 mü almalıyım? Diye bir soru sormuştum fakat artık Razer DeathAdder Essential de listede fakat bunlar yerine başka mouse önerisine de açığım.
Rampage modelerinede bakabilirsiniz çok kaliteli gerçektenBir önceki konumda SteelSeries Rival 3 mü yoksa SteelSeries Prime mı ya da Logitech G203 mü almalıyım? Diye bir soru sormuştum fakat artık Razer DeathAdder Essential de listede fakat bunlar yerine başka mouse önerisine de açığım.
Hayatınızda kaliteli mouse kullanmadığınız için size öyle geliyor olabilir zira Rampage ürünleri kaliteli falan değil, çok kaliteli hiç değil.Rampage modellerine de bakabilirsiniz çok kaliteli gerçekten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.