öyle bir şey değil owerwatcha giriyorum ordada aynı problem yazılımsal galibaFarenin sensor merceği çizilmiş olabilir mi?
Öyle bir şey değil owerwatcha giriyorum orada da aynı problem yazılımsal galiba.
Öyle bir şey değil owerwatcha giriyorum orada da aynı problem yazılımsal galiba.
Alalı çok olmadı fareyi.
Mouse marka model nedir? Bir de kaç Hz de kullanıyorsun? Ayrıca sadece oyunlarda mı oluyor bu durum?
SteelSeries Rival 3 mouse. 165 Hz de kullanıyorum. Her yerde videosunu çektim ama buraya yükleyemioyrum. Windows yeni Update yayınladı ama ben olmuyor ondan mı acaba? Format da attım.
sorun şöyle bir şeyRival 3 de epey kronik sorun vardı alalı çok olmadıysa iade edin Prime+ alın. Simdi bu sorunu duzeltseniz az ileride cift tiklama olacak.
Mouse zaten kronik sorunlu bir ürün. Muhtemelen sensöründen kaynaklı. Garantiye gönder veya başka bir ürün al.SteelSeries Rival 3 mouse. 165 Hz de kullanıyorum. Her yerde videosunu çektim ama buraya yükleyemioyrum. Windows yeni Update yayınladı ama ben olmuyor ondan mı acaba? Format da attım.
Sorun şöyle bir şey
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.