yigit.ked Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.475 Makaleler 3 Çözümler 15 Yer Hatay iskenderun 5 Ağustos 2025 #11 Sensör cizildiyse ışığı dogru iletemedigi icin boyle hatalar olabilir. iade et yazılımsal olarak çözebileceğin bir sorun degil.
Sensör cizildiyse ışığı dogru iletemedigi icin boyle hatalar olabilir. iade et yazılımsal olarak çözebileceğin bir sorun degil.
ByBo Decapat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 187 5 Ağustos 2025 #12 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Overwatch da bu şekilde. 943597 dedi: Başka bir yüzeyde kullanın veya kablo takın? Genişletmek için tıkla... başka yüzeyde kullansam da aynı şekilde oluyor
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Overwatch da bu şekilde. 943597 dedi: Başka bir yüzeyde kullanın veya kablo takın? Genişletmek için tıkla... başka yüzeyde kullansam da aynı şekilde oluyor
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.800 Makaleler 1 Çözümler 17 5 Ağustos 2025 #13 ByBo dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Overwatch da bu şekilde. başka yüzeyde kullansam da aynı şekilde oluyor Genişletmek için tıkla... Mouse da sorun var o zaman. Zaten sorunlu bir ürün. Elinden çıkarmaya bak ürünü. (Bu arada mouse pad ile alakalı da olabilir mouse padin nedir?)
ByBo dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Overwatch da bu şekilde. başka yüzeyde kullansam da aynı şekilde oluyor Genişletmek için tıkla... Mouse da sorun var o zaman. Zaten sorunlu bir ürün. Elinden çıkarmaya bak ürünü. (Bu arada mouse pad ile alakalı da olabilir mouse padin nedir?)
ByBo Decapat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 187 5 Ağustos 2025 #14 evdeki diğer mouseyi taktım sorun hale devam ediyor
yigit.ked Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.475 Makaleler 3 Çözümler 15 Yer Hatay iskenderun 5 Ağustos 2025 #15 ByBo dedi: Evdeki diğer fareyi taktım sorun hale devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Diğer farenin modeli nedir?
ByBo dedi: Evdeki diğer fareyi taktım sorun hale devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Diğer farenin modeli nedir?
ByBo Decapat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 187 5 Ağustos 2025 #16 yigit.ked dedi: Diğer farenin modeli nedir? Genişletmek için tıkla... MSI Clutch GM11
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.800 Makaleler 1 Çözümler 17 5 Ağustos 2025 #17 ByBo dedi: evdeki diğer mouseyi taktım sorun hale devam ediyor Genişletmek için tıkla... Mouse pad ile alakalı olabilir. Mouse padin nedir? Pürüzlü falan mı? Ya da daha önce ıslandı mı?
ByBo dedi: evdeki diğer mouseyi taktım sorun hale devam ediyor Genişletmek için tıkla... Mouse pad ile alakalı olabilir. Mouse padin nedir? Pürüzlü falan mı? Ya da daha önce ıslandı mı?
ByBo Decapat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 187 5 Ağustos 2025 #18 soulsteal59 dedi: Mouse pad ile alakalı olabilir. Mouse padin nedir? Pürüzlü falan mı? Ya da daha önce ıslandı mı? Genişletmek için tıkla... hayır ıslanmadı onuda alalı 1-2 ay fln anca olmuştur Aygıt Yöneticisi'nden Xbox kontrolcüsü varmış bağlı olmamasına rağmen onu kapatınca düzeldi. Son düzenleme: 5 Ağustos 2025
soulsteal59 dedi: Mouse pad ile alakalı olabilir. Mouse padin nedir? Pürüzlü falan mı? Ya da daha önce ıslandı mı? Genişletmek için tıkla... hayır ıslanmadı onuda alalı 1-2 ay fln anca olmuştur Aygıt Yöneticisi'nden Xbox kontrolcüsü varmış bağlı olmamasına rağmen onu kapatınca düzeldi.