Mouse pad önerisi

Stok gelse cam mouse pad almayı düşünüyorum ömürlük aynı zamanda.
Camı denemedim ama deneyenler olumsuz herkese göre değişir tabii, bende bu size bahsettiğim yukarıda %80 %20 speed modelini belki alırım. Hızlı gelmez ise MPC480 de %90 %10 hızlı geldi fakat. Hybrid olanıda yok %40 olan modelde sizin bahsettiğiniz yavaş gelir diye düşünüyorum. Bizim longtengler hybridden hızlı bence.

Hocam Max 2 gün sürüyor alışmam o yüzden pek fark etmiyor bana ama gene de hız olarak yakin olmasında fayda var.

Hocam Max 2 gün sürüyor alışmam o yüzden pek fark etmiyor bana ama gene de hız olarak yakin olmasında fayda var.
Alışmaktan yana problem yok bende çok kısa sürede alışırım ama, hissederek aim almak var, rastgele vurmak var. Kontrol edebiliyorsan olabilir neden olmasın. Birde longtenglerde klassede dikey ve yatay hassasiyeti farklı bunada alışmışız.

Olabilir hocam muhtemelen CS kariyerim sağ olsun cam mouse pad ile bile sorun yaşamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…