Mouse skatezi nereden bulunur?

Exper Murde

Centipat
Daha fazla  
Razer DeathAdder v2X HyperSpeed faremin skatezi çok kötü durumda ve yeni skatez istiyorum ama nereden bulacağımı bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• IMG_4590.jpeg
    132,5 KB · Görüntüleme: 68
Bu skatezler attığım mousenin skatezine olur mu sence ?
Bütün farelere uygun olması için dizayn edilmiş skatezler bunlar. Senin faren için olan varsa foruma konu açmaya gerek duymazdın diye düşünüyorum. Öneri veriyoruz aldığımız geri dönüşe bak.

Bilgisayar başında içmeyeceksin çözüm bu. Hem kendine hem de bilgisayar kasasına zarar veriyorsun öyle .

Bilgisayar başında içmeyeceksin çözüm bu. Hem kendine hem de bilgisayar kasasına zarar veriyorsun öyle .
Yok çözüm derken mousem için çözümün fikrin var mı ?

Bütün farelere uygun olması için dizayn edilmiş skatezler bunlar. Senin faren için olan varsa foruma konu açmaya gerek duymazdın diye düşünüyorum. Öneri veriyoruz aldığımız geri dönüşe bak.
Bunlar yuvarlak benimkine nasıl olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…