0nurAKN Picopat Katılım 3 Şubat 2025 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2025 #1 Mouse enin skatezleri kötü kaymıyor bu yüzden skatez öneriri misiniz?
focevher Decipat Ekipman Ustası Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 1.224 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2025 #2 X-Raypad Obsidian Mouse Skates Malzeme: 0.8 mm, sert PTFE Universal Dot modelinde 40 adet dot skatez, Universal Donut modelinde 32 adet donut skatez, Modellere özel kesim paketler 2 set içermektedir. wraithesports.com
X-Raypad Obsidian Mouse Skates Malzeme: 0.8 mm, sert PTFE Universal Dot modelinde 40 adet dot skatez, Universal Donut modelinde 32 adet donut skatez, Modellere özel kesim paketler 2 set içermektedir. wraithesports.com
5 585923 Decapat Katılım 22 Eylül 2022 Mesajlar 539 Çözümler 2 28 Haziran 2025 #3 0nurAKN dedi: Mouse enin skatezleri kötü kaymıyor bu yüzden skatez öneriri misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam mousepadinizin türü ne ve nasıl bir skatez bakıyorsunuz belirtirseniz daha çok yardımcı olan olacaktır.
0nurAKN dedi: Mouse enin skatezleri kötü kaymıyor bu yüzden skatez öneriri misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam mousepadinizin türü ne ve nasıl bir skatez bakıyorsunuz belirtirseniz daha çok yardımcı olan olacaktır.
0nurAKN Picopat Katılım 3 Şubat 2025 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #4 585923 dedi: Hocam mousepadinizin türü ne ve nasıl bir skatez bakıyorsunuz belirtirseniz daha çok yardımcı olan olacaktır. Genişletmek için tıkla... Klassegear mouse pad kullanıyorum ve mouse daha kolay kayması için bir skatez arıyorum mouse em HXSJ T66. Böyle bir skatez yapısı var. Dosya Ekleri Screenshot_20250628_005918_Temu.jpg 61,2 KB · Görüntüleme: 21 Son düzenleme: 28 Haziran 2025
585923 dedi: Hocam mousepadinizin türü ne ve nasıl bir skatez bakıyorsunuz belirtirseniz daha çok yardımcı olan olacaktır. Genişletmek için tıkla... Klassegear mouse pad kullanıyorum ve mouse daha kolay kayması için bir skatez arıyorum mouse em HXSJ T66. Böyle bir skatez yapısı var.
5 585923 Decapat Katılım 22 Eylül 2022 Mesajlar 539 Çözümler 2 28 Haziran 2025 #5 0nurAKN dedi: Klassegear mouse pad kullanıyorum ve mouse daha kolay kayması için bir skatez arıyorum mouse em HXSJ t66. Böyle bir skatez yapısı var. Genişletmek için tıkla... O zaman cam veya obsidyen skatez iyi olur. 0nurAKN dedi: Klassegear mouse pad kullanıyorum ve mouse daha kolay kayması için bir skatez arıyorum mouse em HXSJ t66. Böyle bir skatez yapısı var. Genişletmek için tıkla... Universal olanlar nokta şeklinde şiz yapıştırıyorsunuz.
0nurAKN dedi: Klassegear mouse pad kullanıyorum ve mouse daha kolay kayması için bir skatez arıyorum mouse em HXSJ t66. Böyle bir skatez yapısı var. Genişletmek için tıkla... O zaman cam veya obsidyen skatez iyi olur. 0nurAKN dedi: Klassegear mouse pad kullanıyorum ve mouse daha kolay kayması için bir skatez arıyorum mouse em HXSJ t66. Böyle bir skatez yapısı var. Genişletmek için tıkla... Universal olanlar nokta şeklinde şiz yapıştırıyorsunuz.
ImPsyduck Kilopat Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Anestezist 28 Haziran 2025 #6 Dot seviyorsan düşünmeden X-Raypad Jade skatez alabilirsin. Piyasadaki en iyi speed skatezlerden bizzat kendim kullanıyorum.
Dot seviyorsan düşünmeden X-Raypad Jade skatez alabilirsin. Piyasadaki en iyi speed skatezlerden bizzat kendim kullanıyorum.