B Burakcan01 Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2022 #1 Mouse tekerini aşağıya kaydırdığımda iniyor ancak diğer kaydırışımda 5 satır aşağıya iniyor 2 satıyor yukarı çıkıyor. Dosya Ekleri download.jpg 4,1 KB · Görüntüleme: 139
Mouse tekerini aşağıya kaydırdığımda iniyor ancak diğer kaydırışımda 5 satır aşağıya iniyor 2 satıyor yukarı çıkıyor.
Çözüm Kedi60 23 Ocak 2022 Burakcan01 dedi: Mouse tekerini aşağıya kaydırdığımda iniyor ancak diğer kaydırışımda 5 satır aşağıya iniyor 2 satıyor yukarı çıkıyor. Eki Görüntüle 1279677 Genişletmek için tıkla... Bakın gerçekten çok saçma bir çözüm olabilir ama benim eski mousemdede vardı mouse tekerleğinin içine doğru iyice üfleyin ve deneyin.
Burakcan01 dedi: Mouse tekerini aşağıya kaydırdığımda iniyor ancak diğer kaydırışımda 5 satır aşağıya iniyor 2 satıyor yukarı çıkıyor. Eki Görüntüle 1279677 Genişletmek için tıkla... Bakın gerçekten çok saçma bir çözüm olabilir ama benim eski mousemdede vardı mouse tekerleğinin içine doğru iyice üfleyin ve deneyin.
Z zYevmiye Decapat Katılım 23 Ekim 2021 Mesajlar 291 Çözümler 1 23 Ocak 2022 #2 Bozulmuş hocam, yeni mause bakın kendinize. Artı 0 Eksi
Kedi60 Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 455 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2022 #3 Burakcan01 dedi: Mouse tekerini aşağıya kaydırdığımda iniyor ancak diğer kaydırışımda 5 satır aşağıya iniyor 2 satıyor yukarı çıkıyor. Eki Görüntüle 1279677 Genişletmek için tıkla... Bakın gerçekten çok saçma bir çözüm olabilir ama benim eski mousemdede vardı mouse tekerleğinin içine doğru iyice üfleyin ve deneyin. Artı 6 Eksi Çözüm
Burakcan01 dedi: Mouse tekerini aşağıya kaydırdığımda iniyor ancak diğer kaydırışımda 5 satır aşağıya iniyor 2 satıyor yukarı çıkıyor. Eki Görüntüle 1279677 Genişletmek için tıkla... Bakın gerçekten çok saçma bir çözüm olabilir ama benim eski mousemdede vardı mouse tekerleğinin içine doğru iyice üfleyin ve deneyin.
KS KS B Burakcan01 Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2022 #4 Kedi60 dedi: Bakın gerçekten çok saçma bir çözüm olabilir ama benim eski mousemde de vardı mouse tekerleğinin içine doğru iyice üfleyin ve deneyin. Genişletmek için tıkla... Oldu, sağ ol. Vallahi eyvallah hocam ya. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mart 2023 Artı 0 Eksi
Kedi60 dedi: Bakın gerçekten çok saçma bir çözüm olabilir ama benim eski mousemde de vardı mouse tekerleğinin içine doğru iyice üfleyin ve deneyin. Genişletmek için tıkla... Oldu, sağ ol. Vallahi eyvallah hocam ya.
Kedi60 Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 455 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2022 #5 Burakcan01 dedi: Oldu XD saolll XD XD XD vallahi eyvallah hocam ya. Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam Burakcan01 dedi: Oldu XD saolll XD XD XD vallahi eyvallah hocam ya. Genişletmek için tıkla... Çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim Artı 0 Eksi
Burakcan01 dedi: Oldu XD saolll XD XD XD vallahi eyvallah hocam ya. Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam Burakcan01 dedi: Oldu XD saolll XD XD XD vallahi eyvallah hocam ya. Genişletmek için tıkla... Çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim
KS KS B Burakcan01 Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2022 #6 Kedi60 dedi: Ne demek hocam Çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim Genişletmek için tıkla... Yaptım bile sağ ol. Artı 0 Eksi
Kedi60 dedi: Ne demek hocam Çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim Genişletmek için tıkla... Yaptım bile sağ ol.
When Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 291 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2022 #7 Kedi60 dedi: Bakın gerçekten çok saçma bir çözüm olabilir ama benim eski mousemdede vardı mouse tekerleğinin içine doğru iyice üfleyin ve deneyin. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun vardı dediğiniz şeyi yapınca çözüldü teşekkürler. Artı 0 Eksi
Kedi60 dedi: Bakın gerçekten çok saçma bir çözüm olabilir ama benim eski mousemdede vardı mouse tekerleğinin içine doğru iyice üfleyin ve deneyin. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun vardı dediğiniz şeyi yapınca çözüldü teşekkürler.
Kedi60 Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 455 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2022 #8 When dedi: Bende de aynı sorun vardı dediğiniz şeyi yapınca çözüldü teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ne demek. Bazen tekrar sorun karşıya çıkabiliyor tekrar üflemeniz yeterli Artı 0 Eksi
When dedi: Bende de aynı sorun vardı dediğiniz şeyi yapınca çözüldü teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ne demek. Bazen tekrar sorun karşıya çıkabiliyor tekrar üflemeniz yeterli
Wuthrad Kilopat Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 858 Çözümler 1 3 Mart 2022 #9 Kedi60 dedi: Bakın gerçekten çok saçma bir çözüm olabilir ama benim eski mousemdede vardı mouse tekerleğinin içine doğru iyice üfleyin ve deneyin. Genişletmek için tıkla... Garantiye göndermeyi düşünüyordum ama işe yaradı. Artı 0 Eksi
Kedi60 dedi: Bakın gerçekten çok saçma bir çözüm olabilir ama benim eski mousemdede vardı mouse tekerleğinin içine doğru iyice üfleyin ve deneyin. Genişletmek için tıkla... Garantiye göndermeyi düşünüyordum ama işe yaradı.
B bayoned Decapat Katılım 8 Kasım 2019 Mesajlar 3 7 Mart 2022 #10 Üflemek süper çözüm Çözüldü! Üflemek süper çözüm Çözüldü! Artı 0 Eksi