R Rynesquik Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 1.821 Çözümler 3 28 Ekim 2024 #1 Sorum başlıktaki gibi. Fabrika değerlerini zaten biliyorum. Faremin tıklama hızını öğrenebileceğim deneyebileceğim bir site veya uygulama var mı?
Sorum başlıktaki gibi. Fabrika değerlerini zaten biliyorum. Faremin tıklama hızını öğrenebileceğim deneyebileceğim bir site veya uygulama var mı?
E egeoz_n Centipat Katılım 2 Ekim 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #2 Tıklama hızı ile ne demek istediğinizi tam anlayamadım ancak CPS test sitelerini kullanabilirsiniz
Mustafa aaa Centipat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 28 Ekim 2024 #3 Eğer CPS test diyorsan buradan ulaşabilirsin CPS Test - Check Clicks per Second
R Rynesquik Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 1.821 Çözümler 3 28 Ekim 2024 #4 Mustafa aaa dedi: Eğer CPS test diyorsan buradan ulaşabilirsin CPS Test - Check Clicks per Second Genişletmek için tıkla... Yok CPS değil farenin kendi hızını ölçmek için atıyorum 1 ms mi 2 ms mi?
Mustafa aaa dedi: Eğer CPS test diyorsan buradan ulaşabilirsin CPS Test - Check Clicks per Second Genişletmek için tıkla... Yok CPS değil farenin kendi hızını ölçmek için atıyorum 1 ms mi 2 ms mi?
marvexy Femtopat Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #5 Rynesquik dedi: Yok CPS değil farenin kendi hızını ölçmek için atıyorum 1 ms mi 2 ms mi? Genişletmek için tıkla... 1000 hz 1ms'dir zaten. Oradan ölçebilirsiniz.
Rynesquik dedi: Yok CPS değil farenin kendi hızını ölçmek için atıyorum 1 ms mi 2 ms mi? Genişletmek için tıkla... 1000 hz 1ms'dir zaten. Oradan ölçebilirsiniz.
R Rynesquik Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 1.821 Çözümler 3 28 Ekim 2024 #6 marvexy dedi: 1000 Hz 1Ms'dir zaten. Oradan ölçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nereden işte hocam.
marvexy dedi: 1000 Hz 1Ms'dir zaten. Oradan ölçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nereden işte hocam.
marvexy Femtopat Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #7 Rynesquik dedi: Nereden işte hocam. Genişletmek için tıkla... cps test
R Rynesquik Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 1.821 Çözümler 3 28 Ekim 2024 #8 marvexy dedi: CPS test. Genişletmek için tıkla... O saniyede kaç kere tuşa bastığını gösteriyor hocam.
marvexy dedi: CPS test. Genişletmek için tıkla... O saniyede kaç kere tuşa bastığını gösteriyor hocam.
marvexy Femtopat Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #9 Rynesquik dedi: O saniyede kaç kere tuşa bastığını gösteriyor hocam. Genişletmek için tıkla... Polling Rate Test - Check Mouse Hz (Hertz) Rate Online Try our mouse rate test to measure the Hz and polling rate effortlessly to optimize your gaming and computing experience. cpstest.org
Rynesquik dedi: O saniyede kaç kere tuşa bastığını gösteriyor hocam. Genişletmek için tıkla... Polling Rate Test - Check Mouse Hz (Hertz) Rate Online Try our mouse rate test to measure the Hz and polling rate effortlessly to optimize your gaming and computing experience. cpstest.org
R Rynesquik Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 1.821 Çözümler 3 28 Ekim 2024 #10 marvexy dedi: Polling Rate Test - Check Mouse Hz (Hertz) Rate Online Try our mouse rate test to measure the Hz and polling rate effortlessly to optimize your gaming and computing experience. cpstest.org Genişletmek için tıkla... Hocam Hz'sini değil de tıklama hızını merak ediyorum sol tık mesela bu arada denedim bu siteyi değerler şu şekilde iyi mi?
marvexy dedi: Polling Rate Test - Check Mouse Hz (Hertz) Rate Online Try our mouse rate test to measure the Hz and polling rate effortlessly to optimize your gaming and computing experience. cpstest.org Genişletmek için tıkla... Hocam Hz'sini değil de tıklama hızını merak ediyorum sol tık mesela bu arada denedim bu siteyi değerler şu şekilde iyi mi?