Mouse yay sesi kullanımı etkiler mi?

berkayy23

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim arkadaş Ajazz AJ159 Apex mouse satıyor 1000 liraya. Mouse'de sadece yay sesi var. Düşük sensivity oyun oynarken kaldırıp indirdiğim için fareyi hissediyorum sesi, bu bir tık rahatsız etti beni. Diyor işte 1000 liraya vereyim kutulu her şeyi full duruyor. Ben de Rival 3 kablolu kullanıyorum, ona alıştım diye şu an bunu kullanmakta zorlanıyorum. Yani sizce almalı mıyım 1K'ya bu fareyi? Alışır mıyım, bir sorun olur mu bilmiyorum. Bir şey derseniz sevinirim.

Arkadaşlar benim arkadaş Ajazz AJ159 Apex mouse satıyor 1000 liraya. Mouse'de sadece yay sesi var. Düşük sensivity oyun oynarken kaldırıp indirdiğim için fareyi hissediyorum sesi, bu bir tık rahatsız etti beni. Diyor işte 1000 liraya vereyim kutulu her şeyi full duruyor. Ben de Rival 3 kablolu kullanıyorum, ona alıştım diye şu an bunu kullanmakta zorlanıyorum. Yani sizce alınır mı? 1K'ya bu fareyi? Alışır mıyım, bir sorun olur mu bilmiyorum. Bir şey derseniz sevinirim.

1750794933311.png

Aralarında şekil olarak abartı bir fark bulunmuyor. Ben bunu yazarken sarı sitede en ucuz ilanı 1600 lira. Yay sesi switchlerden mi geliyor yoksa kasadan mı? Kullanıma büyük ihtimalle bir etkisi yoktur. 1000 liraya da daha iyi mouse cashback kampanyalarından yararlanmadığınız sürece bulamazsınız.

hocam yay sesi sağ tıkın alt tarafından geliyor tam olarak o taraflardan geliyor ki sadece hani bir bardağı masaya koyduğun zaman nasıl ses geliyorsa bu durum da masaya koyduğun, kaldırıp indirdiğiniz zaman aynısı oluyor ben FPS ve hikâye oyunları oynuyorum düşük sensivity bu yüzden fareyj çevirirken kaldırıp indiriyorum ve bu ses ile karşılaşıyorum rahatsız ediyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı