Mozilla Firefox'da YouTube videosunu tam ekran yapınca ekran gri kalıyor

Erdemyksk

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, tarayıcı olarak Firefox kullanıyorum YouTube'da videoyu büyük ekran yaparken 1 salise kadar ekran gri olarak kalıyor daha önce bunu about:config kısmından düzelmiştim onlar aynı durmasına rağmen tekrar yapmaya başladı. 2-3 gün önce Firefox kendini güncelleyene kadar sorunum yoktu çözümü bilen var mı nasıl kapatılacak bu animayon.

YouTube vb. sitelerde tam ekran geçerken anlık bir takılma yaşanır. Firefox bu takılmayı animasyon ile hoş gözükecek şekilde sunuyor. Chromium tarafında denerseniz o takılmayı fark edersiniz. Gerçi şimdi test ettim onlar da biraz animasyonlu bir şey yapmış. Ama Firefox'un kadar akıcı değil ve ilk tam ekran geçişinde takılma daha uzun oluyor.

Animasyonu kapatma ayarı var mı bilmiyorum ve video izlemenize sorun yaratmıyorsa bence kapatmaya da uğraşmayın.
Dediğiniz takılmayı opera ve choromeda yaşamadım hiç sorunsuz tam ekran oluyordu animasyonsuz o tarayıcıların perfonmansını beğenmediğim için mozillaya geçtim ilk başta animasyonu kapatmıştım son güncelleme ile eski haline döndü artık bir sonraki güncelleme ile düzelir ayarlarda denemediğim şey kalmadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı