Ms-7176 RAM takviyesi sonrası CPU %100 oluyor

GokayKecelioglu

Kilopat
Katılım
13 Mayıs 2014
Mesajlar
26
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar Konu başlığındaki gibi Msi Ms-7176 ana kartım var. Bilgisayarıma ram takmak istediğimde CPU aşırı derecede yükseliyor ve %100 kullanıyor ve bilgisayarı yavaşlatıyor.

Önceki Ramım Kingston 2Gb DDR2 533Mhz bir ram. Yeni taktığım ise Kingston 1Gb DDR2 533 Mhz ram.

Bilgisayarı ramı taktığımda bilgisayar ramı görüyo ve 3e çıkıyo ama gereksiz derecede yavaşlıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Sistem derecelendirmesi falan da yaptım ama işe yaramadı. Bu da kitapçığında nasıl ramları takabilceğim ama anlamadım biraz yardımcı olurmusunuz.

Kitapdaki Yazılar :



Konuyu nereye aççağımı bilmediğim için buraya açtım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
RAM'lerin mhz leri aynı normal şartlarda bir sorun olmaması gerekiyor. Görev yöneticisini çalıştırıp işlemler seçenegine bakabilirsin Cpu'nu en çok kullanan programı kapat eger düzeliyorsa format atman yeterli olacaktır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Genellikle en çok kullanan Windows gezgini oluyor. Yani bilgisayarın kendisi.
2. olarak format atmayı denedim ama 2-3 saat bekledim. Daha başlamadı bile format atma.
Cpu-z diye adlı programdan kontrol ettim ram'ları düzgündü ama tek ram'le çalışırken core voltage diye bir şey var. O 1.271 gibi bir şeydi. Taktıktan sonra ram'ları düştü. Ondan olabilir mi? Şu anda 2 Gb ram takılı pc'de. Core voltage 1.300-1.270 arası değişiyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Taktığınız RAM niye bilgisayarı yavaşlatsın ki? 3GB RAM bilgisayarınıza hiçbir zararı vermez. Büyük ihtimal virüs yemiştir bilgisayarınız ve CPU kullanımı artmıştır. Siz güzelce sürücülerinizi güncelleyin, sonra bir konuşalım. :)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı