Msbizon.exe trojan virüsü mü?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bugün Google Chrome'da takılırken bir siteyi açtığımda yanlışlıkla bir yere tıkladim ve pop up gibi bir yeni pencere açıp kapandı. Bilgisayarın 2008 model olduğu için antivirüs kurmuyordum. Kastıriyordu çünkü.
Böyle bir pencere açıp kapandiktan sonra içime şüphe düştü. Önce sistemi geri yükledim. Sonra Avast Free antivirüsü indirip tarama yaptim. Tarama yaptığımda c/program data/msbizon.exe adlı dosyanin trojan olduğu uyarısi verdi. Dosyayı sildim. Bilgisayarımın Wi-Fi özelliği çalışmiyor. Internete sadece Ethernet ile bağlanabiliyorum. Bilgisayarimda başka bir virüs var mıdır ya da dosyalarimi ele gecirir mi? Başka ne yapmalıyım? Teşekkürler.

Sistem geri yükleme yapıp virüs taraması yaptıysanız sorun yoktur hocam msbizon.exe yi ilk defa sizden duydum internette de bir şey çıkmadı. :D Zaten dosya indirmediyseniz bi sorun yoktur, yine de içiniz rahat etmiyorsa bir format çakın emektara.

Sistem geri yükleme yapıp virüs taraması yaptıysanız sorun yoktur hocam msbizon.exe yi ilk defa sizden duydum internette de bir şey çıkmadı. :D Zaten dosya indirmediyseniz bi sorun yoktur, yine de içiniz rahat etmiyorsa bir format çakın emektara.
Başlangicta avast ile tarattim. Hemen temizledim. Daha sonra kaspersky 30 günlük sürümü ile tam tarama yaptim. Bisey cikmadi avg antivirüs ile tarattim bisey cikmadi. Tekrardan avastla taradim bisey cikmadi. Malwarebytes ile taradim yine bisey çikmadı. Dosyanin ismi de enteresan geldi bana.

@E Corp siz bu konuda bilgili misiniz? Aslında Google Chrome'dan hiçbir dosya indi olarak gözükmüyordu. Sadece bir linke tikladim ve pop up açılıp kapandı. Acaba indirilenlerde gözükmeden bilgisayarıma virüs inmiş olabilir mi? Format atarsam bütun dosyalar gider diye yaptirtmadim.

Son düzenleme:
Başlangicta Avast ile tarattim. Hemen temizledim. Daha sonra Kaspersky 30 günlük sürümü ile tam tarama yaptim. Bir şey cikmadi AVG antivirüs ile tarattim bir şey cikmadi. Tekrardan Avast'la taradim bir şey cikmadi. Malwarebytes ile taradim yine bir şey çikmadı. Dosyanin ismi de enteresan geldi bana.

@E Corp siz bu konuda bilgili misiniz? Aslında Google Chrome'dan hiçbir dosya indi olarak gözükmüyordu. Sadece bir linke tikladim ve pop up açılıp kapandı. Acaba indirilenlerde gözükmeden bilgisayarıma virüs inmiş olabilir mi? Format atarsam bütun dosyalar gider diye yaptirtmadim.

Hocam eğer bir şey indirmediyseniz sorun olmaz linke tıklama ile bilgisayara virüs bulaşmaz merak etmeyin, Malwarebytes indirip taratın son kez içiniz rahat etsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı