N ntrs87 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.329 2 Haziran 2020 #1 MSConfig'ten çekirdek sayısını en sonuncu yani 4 yaptım. Bunun ne yararı veya ne gibi zararı olur? PC'nin ömrü kısalır mı? Performans artar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Haziran 2020
MSConfig'ten çekirdek sayısını en sonuncu yani 4 yaptım. Bunun ne yararı veya ne gibi zararı olur? PC'nin ömrü kısalır mı? Performans artar mı?
A akiyorm Kilopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 1.944 Çözümler 39 2 Haziran 2020 #2 Evet çekirdek odağını değiştirir, performans artışı sağlar.
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 2 Haziran 2020 #3 ntrs87 dedi: MSConfig'ten çekirdek sayısını en sonuncu yani 4 yaptım. Bunun ne yararı veya ne gibi zararı olur? PC'nin ömrü kısalır mı? Performans artar mı? Genişletmek için tıkla... İşe yarıyor ise bende deneyebilirim.
ntrs87 dedi: MSConfig'ten çekirdek sayısını en sonuncu yani 4 yaptım. Bunun ne yararı veya ne gibi zararı olur? PC'nin ömrü kısalır mı? Performans artar mı? Genişletmek için tıkla... İşe yarıyor ise bende deneyebilirim.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.486 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 2 Haziran 2020 #4 Hiçbir işe yaramaz. Zaten hali hazırda seçili değilken işini yapacak durumda oluyor. O ayar senin manuel olarak değiştirebilmeni sağlıyor.
Hiçbir işe yaramaz. Zaten hali hazırda seçili değilken işini yapacak durumda oluyor. O ayar senin manuel olarak değiştirebilmeni sağlıyor.
N ntrs87 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.329 2 Haziran 2020 #5 Arkadaşlar yaptım daha da kastı donmalar falan arttı gibi. Ama sizde yarıyabilir çünkü bende laptop var. Ben yaramadı dedim diye denememezlik etmeyin yani siz bilirsiniz. İyi forumlar.
Arkadaşlar yaptım daha da kastı donmalar falan arttı gibi. Ama sizde yarıyabilir çünkü bende laptop var. Ben yaramadı dedim diye denememezlik etmeyin yani siz bilirsiniz. İyi forumlar.