MSFS kendi evimi nasıl bulurum?

Ben 1 yıla yakın süre boyunca oynadım Xbox Game Pass üzerinden ve bende öyleydi. İnternetim iyi olduğu için güncelliyordu her vakit. Oyunda başta iki seçenek sunuyor internetten mi yoksa internetsiz mi diye. Ben internetli seçiyordum hep o yüzden olabilir. New York taraflarında da yol kötüydü. Yol bazen yukarıda bazen aşağıda, ağaçlar bazen yollarda yol kalitesi desen kötü. Oyunun world Update almadığı ve popüler olmayan yerlerde ben hep 2D ile karşılaştım. İstanbul'da popüler bir yer olmasına rağmen 3D değil. Ayrıca orada arkadaşın evinden bahsettim genel olarak değil. Bende mesela empire states binası da değişikti. Yani 3D idi ama görüntüsü biraz çamurdu. İnternetim ise yeterli gayet. 80Mbps download 13 Upload'ı var.
İlginç. Dediğim gibi fotogrametri olmayan, normal yerlerde yapay zekanın başarı oranı %90'ın üzerinde. Ben uçarak köye bile gittim orada bile gayet iyiydi. Hemen hemen her yer 3D ben de. Fotogrametrik yerlerde yakından bakınca pürüzlü çamurumsu bir görüntü oluşabiliyor maalesef.

İlginç. Dediğim gibi fotogrametri olmayan, normal yerlerde yapay zekanın başarı oranı %90'ın üzerinde. Ben uçarak köye bile gittim orada bile gayet iyiydi. Fotogrametrik yerlerde yakından bakınca pürüzlü çamurumsu bir görüntü oluşabiliyor maalesef.

Ben mesela las vegasa indim her şey 3D idi. Ama Atatürk havalimanına indim gerçekte yanından çok fazla geçtiğim bir site vardı oyunda boyuttan dolayı muhtemelen kötü görünüyordu. Empire states binası eğer fotoğrafını çektiysem atarım yan tarafları çamurluydu biraz. Arkadaşımın görüntüleri benden daha kaliteliydi. 2. seçeneği seçmediğim için hiçbir bilgim yok o seçenek hakkında. Orada görüntüler internet üzerinden olmadığı için daha iyi olabilir.

@512260 arkadaşıma önceden çekip atmışım. Çamurlanma biraz da olsa belli oluyor.

1691702332301.png

Ben mesela las vegasa indim her şey 3D idi. Ama Atatürk havalimanına indim gerçekte yanından çok fazla geçtiğim bir site vardı oyunda boyuttan dolayı muhtemelen kötü görünüyordu. Empire states binası eğer fotoğrafını çektiysem atarım yan tarafları çamurluydu biraz. Arkadaşımın görüntüleri benden daha kaliteliydi. 2. seçeneği seçmediğim için hiçbir bilgim yok o seçenek hakkında. Orada görüntüler internet üzerinden olmadığı için daha iyi olabilir.

@512260 arkadaşıma önceden çekip atmışım. Çamurlanma biraz da olsa belli oluyor.

Eki Görüntüle 1898032
Yani normalde daha iyi gözüküyor diye hatırlıyorum.

Yani normalde daha iyi gözüküyor diye hatırlıyorum.

Eğer oyun yüklüyse tam olarak bu taraftan SS atabilir misin? Merak ettim aradaki farkı.

Eğer oyun yüklüyse tam olarak bu taraftan SS atabilir misin? Merak ettim aradaki farkı.

Uydu görüntülerini 3D'ye çevirdiklerini düşünüyorum. İlk seçeneği seçtiğim için.

Uydu görüntülerini 3D'ye çevirdiklerini düşünüyorum. İlk seçeneği seçtiğim için.
Şu an açamam ancak bu videoda daha iyi gözüküyor sanki. Bir de sizde görüntü fena değil ama uzak mesafeler hiç yüklenmemiş o kötü gözüküyor. Bende de oluyor bazen. Normali budur belki bilmiyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu an açamam ancak bu videoda daha iyi gözüküyor sanki. Bir de sizde görüntü fena değil ama uzak mesafeler hiç yüklenmemiş o kötü gözüküyor. Bende de oluyor bazen. Normali budur belki bilmiyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Empire States'in dibine gittiğim de de böyleydi görüntüler. Eğer çektiysem atacağım bulmaya çalışıyorum 5 dakikadır. Özellikle fotoğrafın tam altına bakarsanız renkleri biraz daha açık olduğu için çamurlaşma çok daha belli oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı