MSFS'de Frame Generation açınca titreşim oluyor

A350kds

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 12400F, 16GB RAM, RTX 4060 8GB DUAL OC
Herkese selamlar, MSFS'de fg açınca hava güneşli iken yerdeki asfalt güneş ışığı, uçak binalar ağaçlar vs her şeyde titreme oluyor, açıkçası simulasyon zevkimi berbat ediyor, bu bu durumu nasıl çözebilirim, bir çözümü var mı, fg açmazsam da FPS bayağı düşük oluyor.
Sistem.
4060 8 GB.
i5 12400F.
32 GB 3200MHz RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Reflex kapalıysa açıp deneyin. Monitörde G-Sync varsa onu kapatın. Ek olarak oyun içinde V-Sync açıksa kapatıp deneyebilir misiniz?

Reflex oto şekilde açık zaten monitörde Adaptive Sync var o da kapalı oyunda da V-Sync kapalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
DLSS + FG ile devam ederim.

NVIDIA Control panel ayarlarından gölgelendirme önbelleğini temizleyin: Control Panel'den "Shader Cache"i sıfırlayıp oyunu yeniden başlatın.

Ek olarak oyun içinden gölgelendirme kalitesini Ultra veya yüksek yapın. Eşyönlü filtreleme: 16X olsun.

Motion blur ve bloom kapalı, TAA sharpening: %50-60 arası olarak ayarlayın.

Hocam DLSS açmak istemiyorum DLSS ile uçak ekranları aşırı bulanık oluyor oynanmayacak derecede onları arttırayım deneyeyim tekrar yaşamam umarım

Bu arada önbelliği nasıl temizleyeceğimi bulamadım size de zahmet olmazsa SS atarak gösterme şansınız var mı?

100% keskinlik ve Ultra kalitelide bile mi bulanık?

Evet.

Bu arada önbelliği nasıl temizleyeceğimi bulamadım size de zahmet olmazsa SS atarak gösterme şansınız var mı?

Ekran kartı sürücünüzü DDU ile silip baştan kurarak ön belleği temizleyebilirsiniz. Ön belliği temizledikten sonra ekran görüntüsündeki ayarı Sınırsız'a çekin:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…