MSI 144Hz Monitör Tavsiyesi

Fazla düşenecek bir şey yok. İlla linkdekilerden birini alacaksan kesinlikle MAG27CQ alınmalı zaten. Diğerleri zaten onun rakibi değil.

@105993 Aslında daha uygun fiyata aynı özelliklere sahip ama hepsi MSI olsun baldan tatlı olsun

Bende bakıyorum monitör içinde MAG27CQ da karar kılmıştım fakat amazonda ki kullanıcı yorumları berbat vazgeçtim. G27C2 güzel bir monitör yorumlarıda çok iyi fakat o fiyata 1080p almak mantıksız.

Galiba dediğiniz doğru fakat şu yorum beni biraz kötü hissettirdi. Tam olarak nasıl yorumlar yapılmıştı, bilgi verebilir misiniz ?

Ölü piksel, görüntüde bozulma, direk bozulma gibi sorunlar. Led monitörler tamamen şans işi aldığın üründe hiç bir sıkıntıda çıkmayabilir, ölü pikseller ışık sızması bütün sorunlarda çıkabilir.
Bunların hepsi bir markanın aynı modelinde çıkabilen problemler.

Monitör konusunda Samsung'un MSI'dan daha iyi iş çıkardığını söyleyebilirim. Ayrıca 1080p alacaksanız, 24 inç almanızı öneririm. Çok yakından bakan biri iseniz pikselleri görebilirsiniz : P
Tercih sizin. Fakat marka takıntınız olmasın. Hangisi iyi ise onu alın.

@Lactuca
Tamamen kafam karıştı İnternetteki bilgiye göre MSI iç paneli samsung tarafından yapılmış.

@Schweppes
Bu tür durumlarda değişim ve garanti söz konusu olmuyor mu ?

Hepsiburadadan aldığınız için kutuyu düzgün açıp kutu içeriğini bozmadan deneyip istediğiniz kadar iade verip düzgününü bulana kadar tekrarlayabilirsiniz 14 gün içinde.

Geçen gün başka bir konuya yazdığım cevap. Bir göz at istersen. Belki fikir verebilir sana.
Parlaklık yüksek olursa oyunlarda o kadar canlı görürsün. Tercih meselesi aslında.
Dostum en güzeli imkanın varsa ürün teşhir olan bir mağazaya git ve panelleri orada karşılaştır. En iyi kararı gözlerin sana söyleyecektir
Geçen hafta aldığım monitör. Oldukça memnunum.

AOC 23.8" AGON AG241QX 144Hz 1ms FREE-SYNC 2K Gaming Monitör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…