MSI 144Hz Monitör Tavsiyesi

• Konuyu başlatan SEAT
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 4.950
Fazla düşenecek bir şey yok. İlla linkdekilerden birini alacaksan kesinlikle MAG27CQ alınmalı zaten. Diğerleri zaten onun rakibi değil.

@105993 Aslında daha uygun fiyata aynı özelliklere sahip ama hepsi MSI olsun baldan tatlı olsun :)

Bende bakıyorum monitör içinde MAG27CQ da karar kılmıştım fakat amazonda ki kullanıcı yorumları berbat vazgeçtim. G27C2 güzel bir monitör yorumlarıda çok iyi fakat o fiyata 1080p almak mantıksız.

Galiba dediğiniz doğru fakat şu yorum beni biraz kötü hissettirdi. Tam olarak nasıl yorumlar yapılmıştı, bilgi verebilir misiniz ?

Ölü piksel, görüntüde bozulma, direk bozulma gibi sorunlar. Led monitörler tamamen şans işi aldığın üründe hiç bir sıkıntıda çıkmayabilir, ölü pikseller ışık sızması bütün sorunlarda çıkabilir.
Bunların hepsi bir markanın aynı modelinde çıkabilen problemler.

Monitör konusunda Samsung'un MSI'dan daha iyi iş çıkardığını söyleyebilirim. Ayrıca 1080p alacaksanız, 24 inç almanızı öneririm. Çok yakından bakan biri iseniz pikselleri görebilirsiniz : P
Tercih sizin. Fakat marka takıntınız olmasın. Hangisi iyi ise onu alın.

Hepsiburadadan aldığınız için kutuyu düzgün açıp kutu içeriğini bozmadan deneyip istediğiniz kadar iade verip düzgününü bulana kadar tekrarlayabilirsiniz 14 gün içinde.

Uzun zaman monitör araştırması yaptım. En iyi kararı mağazada verdim. Gidin renk,parlaklık,ışık vs hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alın. Bu iş göreceli bir konu. Herkesin gözü farklı görür. Herkesin görüşüne de saygı duymak gerekir. TN panel 2k 144hz monitör aldım renk, görüntü kalitesi ve akıcılık açısından çok memnun kaldım. Gözlerde astigmat var o akıcılık beni oyunlarda aşırı rahatlattı.

Daha önce 4k 60hz aldım. Yok olmadı, kullanamadım. QLED monitöre baktım çok parlak geldi (gözlerim ışığa karşı aşırı hassas) Sanki dibinden TV izliyormuş hissi uyandırdı. IPS ekranlara baktım evet renk doğallığı gerçekten çok iyi fakat ghosting, ışık sızması vs. gibi sorunlardan çok insan dem vurmuş, güvenemedim.

En iyi diye bir şey yok. Siz neye önem veriyorsunuz o önemli. Size tek tavsiyem gidip 4k ekranı 1500 tl'ye, IPS ekranı 800 TL'ye vs. almaya çalışmayın. Hangi kategori alacaksanız bütçeniz doğrultusunda en iyisini almaya çalışın. Hangi panel vs olursa olsun sizi üzmeyecektir.

Geçen gün başka bir konuya yazdığım cevap. Bir göz at istersen. Belki fikir verebilir sana.
Parlaklık yüksek olursa oyunlarda o kadar canlı görürsün. Tercih meselesi aslında.
Dostum en güzeli imkanın varsa ürün teşhir olan bir mağazaya git ve panelleri orada karşılaştır. En iyi kararı gözlerin sana söyleyecektir
Geçen hafta aldığım monitör. Oldukça memnunum.

AOC 23.8" AGON AG241QX 144Hz 1ms FREE-SYNC 2K Gaming Monitör

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı