@Lee Yubin'un dediği gibi 8 GB altı VRAM olan kartlarda bu ihtimal daha yüksek. Bu kartlar mining için tercih edilen kartlar değil. AMD kartlar da çok tercih edilmiyor bu yüzden onların da fiyatları düşecektir.
@AirLife Mining ETH ile sınırlı değil ancak dediğin gibi kartların fiyatı kesin düşer baktığımızda, 2. eller de dahil. Çünkü ETH kadar kazandıran yok, bir coine yüklenilse bu sefer zorluğu artacak, ayriyeten devlet en yakın zamanda vergi işini halledecek. Tabii vergi gelmesi saçma bana kalırsa ancak kart fiyatlarının düşeceği gerçeğini değiştirmiyor. Satmak istemeyen mining tarafında yine alternatife sahip ancak kart başına düşen kazanç değmeyecek seviyelere gelebilir.
Ethereum'unda Temmuz'da "mining" olayı bitme gibi bir durumu var ama. O zaman herkesin elinde kalacak kartlar. Sahibinden, Letgo ekran kartı bayramı edecek. ETH 2 ile ekran kartım kazım işlemini kurucusu kaldıracaklarını söyledi. Umarım gerçek olur.
Video 1 Nisan şakası sanırım, cehalete doyduk çok şükür. @Ekrem98 o fiyata 5500 XT 8 GB almıştım hey gidi keşke düşse ama bu kartların modası geçer, o fiyatlar yine inmez.
Video 1 Nisan şakası sanırım, cehalete doyduk çok şükür. @Ekrem98 o fiyata 5500 XT 8 GB almıştım hey gidi keşke düşse ama bu kartların modası geçer, o fiyatlar yine inmez.