MSI 1650S fiyatı düşer mi?

Bu fiyatları tekrar görmek mümkün.(!)

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    1.jpg
    97,5 KB · Görüntüleme: 43
@AirLife Mining ETH ile sınırlı değil ancak dediğin gibi kartların fiyatı kesin düşer baktığımızda, 2. eller de dahil. Çünkü ETH kadar kazandıran yok, bir coine yüklenilse bu sefer zorluğu artacak, ayriyeten devlet en yakın zamanda vergi işini halledecek. Tabii vergi gelmesi saçma bana kalırsa ancak kart fiyatlarının düşeceği gerçeğini değiştirmiyor. Satmak istemeyen mining tarafında yine alternatife sahip ancak kart başına düşen kazanç değmeyecek seviyelere gelebilir.

Ethereum'unda Temmuz'da "mining" olayı bitme gibi bir durumu var ama. O zaman herkesin elinde kalacak kartlar. Sahibinden, Letgo ekran kartı bayramı edecek. ETH 2 ile ekran kartım kazım işlemini kurucusu kaldıracaklarını söyledi. Umarım gerçek olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video 1 Nisan şakası sanırım, cehalete doyduk çok şükür. @Ekrem98 o fiyata 5500 XT 8 GB almıştım hey gidi keşke düşse ama bu kartların modası geçer, o fiyatlar yine inmez.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı