MSI 1660 Super Ventus nasıldır?

Efe tan

Hectopat
Katılım
20 Eylül 2020
Mesajlar
94
Merhaba iyi akşamlar biraz fazlasıyla sorulan bir soru ama bu kartın ısınma problemi olduğu söyleniyor acaba Ryzen 5 3600 ile güzel uyumlu bir şekilde çalışır mı bu 1660 Super'in başka modellerini önerir misiniz değerli yorumlarınızı bekliyorum şimdiden geceniz hayırlı ve güzel olsun...

Bir de bu sistem de ilk başta 8 sonra ki ay bir tane daha 8 alıp 16 yapmayı düşünüyorum mantıklı bir karar olur değil mi? Değerli yorumlarınızı bekliyorum keyifli forumlarr :)

 
Güzel bir ekran kartı Ryzen 5 3600 ile uyumlu çalışır. İleri de de 8 GB daha RAM eklemek ciddi oranda performans artışı sağlar.

Peki kafam da 1 aydır soru işareti hep şu Ventus modelleri çok ısınıyor bir mevzusu var çoğu yerde duydum ama sanki kasa soğutmasını iyi yaparsam temizlik bakım vs çok bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama sizin başka bir 1660 Super öneriniz varsa beklerim.
 
Öncelikle merhaba. Ben daha dün siparişini vermiş bulunmaktayım. Almadan önce 3-4 gün araştırdım. Isınma sorunu gibi bir şeyler forumlarda okumadım. Kaç FPS verdiğini görmek içinde YouTube'da oyun videolarındaki FPS değerlerine, ne kadar ısındığına göz gezdirdim ve kart çoğu oyunda 67-68 derece üstünü görmüyordu. Ekran kartı için yorumum bu kadar, umarım sizin için bir fikir oluşturmuştur. RAM konusuna gelirsekte günümüzde 8 GB RAM maalesef yetersiz kalıyor. 16 GB RAM'e kısa zamanda geçmeniz iyi olacaktır.
 

Geri
Yukarı