MSI 1660 Super Ventus nasıldır?

Evet Dual Evo modellerinin soğutması güzel.

Peki o zaman bir de bu ekran kartının kendi yazılımı vs oluyor mu sadece GeForce üzerinden mi yapıyorum ASUS'un uygulamasını indirim mesela fanları sıcaklar vs falan kontrol etmek istiyorum bu mümkün mü yoksa MSI after mı kullanmam lazım?
250 TL daha ekle parana MSI GTX 1660 Super Gaming X al.
Sonra bana dua edersin.
Maalesef alamam ama yine dua ederim :)
Biraz bütçenize de bağlı ama Asus Evo'nun bolca önerildiğini görmüştüm.

Çok teşekkür ederim bakacağım ona :)
 
Öncelikle merhaba. Ben daha dün siparişini vermiş bulunmaktayım. Almadan önce 3-4 gün araştırdım. Isınma sorunu gibi bir şeyler forumlarda okumadım. Kaç FPS verdiğini görmek içinde YouTube'da oyun videolarındaki FPS değerlerine, ne kadar ısındığına göz gezdirdim ve kart çoğu oyunda 67-68 derece üstünü görmüyordu. Ekran kartı için yorumum bu kadar, umarım sizin için bir fikir oluşturmuştur. RAM konusuna gelirsekte günümüzde 8 GB RAM maalesef yetersiz kalıyor. 16 GB RAM'e kısa zamanda geçmeniz iyi olacaktır.

Kesinlikle çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için en kısa zamanda ki hani bu öbür ay olacak bir 20-25 gün 8 GB'la idare etmek durumunda kalacağım sonra 16 kesin yapacağım :( :)
RX 5600 XT'de alabilirsiniz. Sapphire Pulse methedilen bir model ama driver sorunları var mı hala bilemiyorum.

Teşekkür ederim çok ama ekran kartında tercihimi NVIDIA tarafından kullanmak istiyorum hani şu anki kullandığım laptop ta da NVIDIA o yazılım vs güncellemeler alıştım ama işlemci AMD tarafında kullanmayı tercih ediyorum :)
 
Ventus idare eder bir soğutmaya sahip, ondan biraz daha iyisini isterseniz Asus Dual EVO modelleri var, Amazon.com.tr'de 2100 TL'ye satılıyordu birkaç gün önce. İndirimleri ve uygun fiyatları takip edin derim, 1660 Super 2400 TL'lere kadar çıkmamalı. En iyi soğutmaya 2400 verilebilir bence. Ama bu kartta Dual EVO gayet iyidir. En iyi soğutmalı modelleri indirim olmadıkça tercih etmeyin.
 
Ventus idare eder bir soğutmaya sahip, ondan biraz daha iyisini isterseniz ASUS Dual Evo modelleri var, Amazon.com.tr'de 2100 TL'ye satılıyordu birkaç gün önce. İndirimleri ve uygun fiyatları takip edin derim, 1660 Super 2400 TL'lere kadar çıkmamalı. En iyi soğutmaya 2400 verilebilir bence. Ama bu kartta Dual Evo gayet iyidir.

Pekii teşekkür ediyorum mutlaka takip edeceğim şu an ASUS için niyetlendim diyebilirim hani sonuçta bir kere alıyorum bütçemiz belli iyi bir şey olsun diyerekten çok teşekkür ediyorum. :)
 

Şunu gördüm, 2600 TL'ye 1660 Ti var. Fena değil gibi. Ama 1660 Super ile arasında çok fark yoktu sanırım. O yüzden 2100-2300 TL arası güzel bir 1660 Super modeli alınabilir.

AAA'a bu da iyi miş yeni gördüm ASUS modelin de karar kıldım o zaman ben çok teşekkür ediyorum 🙏🙏
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim hepinize hayırlı geceler keyifli forumlar diliyorum kendinize çok iyi bakın 🙏🙏
Konu kitlensin lütfen sorunum çözüldü.
 
Son düzenleme:
AAA'a bu da iyi miş yeni gördüm ASUS modelin de karar kıldım o zaman ben çok teşekkür ediyorum 🙏🙏
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim hepinize hayırlı geceler keyifli forumlar diliyorum kendinize çok iyi bakın 🙏🙏
Konu kitlensin lütfen sorunum çözüldü.
Ben kullanıcıyım bende 1660 super ventus oc var hiçbir sıkıntısı yok bana göre gayette iyi çalışıyor ısınma gibi problemler henüz yaşamadım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı