MSI 180Hz vs Gamebooster 280Hz

Bütçe
5000

fefekorkmaz

Centipat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, elimdeki 60Hz monitörden yenisine geçiş yapacağım ancak nasıl bir şey yapsam karar veremedim.

+180Hz olsun ve IPS panel olsun yeter benim için. Rekabetçi FPS oynuyorum CS ve Valorant sistem RTX 3060 12 GB rahat 200-250 FPS civarı alıyoruım.

Aklımda iki tane monitör var biri 180Hz biri 280Hz ve fiyatları hemen hemen aynı ancak 4K-5k bandında diğer önerilere açığım (5.500 zorlarım)

İşte monitörler:

Herhangi olumsuz bir yorum görmedim ancak game Booster'a da çok güvenemiyorum biraz kalitesiz demişlerdi. Uzun ömürlü ve F/P olsun diyorum.

Sizce 5.500₺ game booster 280Hz mi 5.300₺ MSI 180Hz mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dostlar, elimdeki 60Hz monitörden yenisine geçiş yapacağım ancak nasıl bir şey yapsam karar veremedim.

+180Hz olsun ve IPS panel olsun yeter benim için. Rekabetçi FPS oynuyorum CS ve Valorant sistem RTX 3060 12 GB rahat 200-250 FPS civarı alıyoruım.

Aklımda iki tane monitör var biri 180Hz biri 280Hz ve fiyatları hemen hemen aynı ancak 4K-5k bandında diğer önerilere açığım (5.500 zorlarım)

İşte monitörler:

Herhangi olumsuz bir yorum görmedim ancak game Booster'a da çok güvenemiyorum biraz kalitesiz demişlerdi. Uzun ömürlü ve F/P olsun diyorum.

Sizce 5.500₺ game booster 280Hz mi 5.300₺ MSI 180Hz mı?

Bu ikisi arasında elbette MSI. İncelemelere bakmam lazım fakat Game Booster gerçek 0.5 ms olmadığına neredeyse eminim. Panel olarak da alt sınıf paneli tercih etmiş olmaları muhtemel.

Bu ikisi arasında elbette MSI. İncelemelere bakmam lazım fakat Game Booster gerçek 0.5 ms olmadığına neredeyse eminim. Panel olarak da alt sınıf paneli tercih etmiş olmaları muhtemel
Zaten mprt 0.5 yapmışlar yani gtg olarak kötü kalıyor biraz

MSİ daha iyidir.
Bu nasıl peki?
Bu ikisi arasında elbette MSI. İncelemelere bakmam lazım fakat Game Booster gerçek 0.5 ms olmadığına neredeyse eminim. Panel olarak da alt sınıf paneli tercih etmiş olmaları muhtemel.
Bu nasıldır peki?

Zaten mprt 0.5 yapmışlar yani gtg olarak kötü kalıyor biraz

Bu nasıl peki?

Bu nasıldır peki?
Panelini bilmiyorum fakat MSİ ve ASUS bildiğim en iyi monitör markalarını üretiyor.

Panelini bilmiyorum fakat MSİ ve ASUS bildiğim en iyi monitör markalarını üretiyor.
Yaklaşık bir iki haftadır monitör araştırıyorum. Bu monitör güzel ama zorlarsan bunu alabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı