MSI 1TB Spatium M480 alınır mı?

th3salih

Kilopat
Yer
İstanbul
Anakart MSI B550 Gaming Plus.

Bu ürünü alıp ilk slota taksam problem olur mu?

Alttaki slotada Kingston A2000 takacağım. Performans kaybı yaşar mıyım? Veya uyar mı?

Bu MSI M.2 SSD'nin herhangi kronik sorunu var mı?

İtopya bayram indiriminde 2399 TL sizce fiyatına değer mi?
Kontrolcü ve hız tarafında gayet başarılı bir ürün. Bütçeniz varsa düşünülebilir tabii. Daha düşük fiyatlara da PCIe 4.0 depolama birimi edinebiliyorsunuz ama hız tarafında kırpma yaşarsınız. Size 7000MB gibi değerler lazımsa alınabilir.

Bu kadar hız şart değil tabii.
Önerdiğiniz bir şey varsa anakartımla uyumlu 1 TB onlara da bakabilirim kronik sorunlu bir şey olmasında.

Önerdiğiniz bir şey varsa anakartımla uyumlu 1 TB onlara da bakabilirim kronik sorunlu bir şey olmasında.

F/P olarak buna bakabilirsin:

Açıkçası daha önce bu markayı duymadım aldığım SSD'nin içine fotoğraf falan da depolayacağım güvenilir olsa güzel olur.

@messinicocugu'na katılıyorum. Kullandığım bir ürün. Bir ev kullanıcısı için her türlü yeterli bir ürün.

Olayı yine daha üst seviyede tutmak isterseniz:

Açıkçası daha önce bu markayı duymadım aldığım SSD'nin içine fotoğraf falan da depolayacağım güvenilir olsa güzel olur.

Güvenilirdir hocam incelemesine de bakabilirsiniz:

Bu bütçeye çıkıldığı zaman zaten MSI daha mantıklı olmaz mı aktarım hızı da yüksek hem.
Tabii sadece fotoğraf falan için almıyorum bir önceki SSD'im öldü içinde yaklaşık 10'a tane oyun vardı ekstradan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…